Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#2001 Re:

2015-11-24 10:23

#2000: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS -  

 Nee klopt en als we nu een geschikte regering hadden, hadden we er ook meer op kunnen vertrouwen dat er goede moslims binnen kwamen. En dan nog blijft het dat niet de hele wereld in Europa past. Laten we eerlijk zijn degene die binnen komen gaan ook nooit meer weg ook niet als de oorlog over is. Stel de oorlog is over 5 of 10 jaar over, dan zijn ze hier gesetteld en gaan niet uit zichzelf. Ik vind als de oorlog over is ga terug bouw je land weer op. De regering moet tijdelijke verblijfsstatus geven en dan weer bekijken na 5 jaar. 

Reacties


Anonymous

#2003 Re: Re:

2015-11-24 10:52:28

#2001: - Re:  

 Niet de hele wereld is op de vlucht. Overdrijven is nergens voor nodig.

Het is pertinent onwaar dat iedereen die ooit asiel heeft aangevraagd in Nederland ook voor altijd in Nederland is gebleven. Baseer je eens op de feiten.

Als je je zou baseren op de feiten, dan had je ook geweten dat een asielzoeker terug moet naar het eigen land als de situatie daar veilig geacht wordt. Pas na vijf jaar kan de asielzoeker met een status het Nederlanderschap aanvragen als hij goed geïntegreerd is (Nederlands spreekt en de Nederlandse samenleving goed kent). Pas dan (bij het verkregen Nederlanderschap)  mag de asielzoeker permanent in Nederland verblijven. In alle andere gevallen zal de verblijfstatus steeds opnieuw worden bekeken door de IND.