Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2363 Re:

2015-12-02 11:55

#2361: -  

Je had ook de bron kunnen citeren. Doe je weer niet.

'Mannen belagen meisjes in noodopvang Utrecht'

Het COA heeft dinsdag drie mannen uit een noodopvang voor asielzoekers in Utrecht overgeplaatst nadat enkele Syrische meisjes er onzedelijk zouden zijn benaderd. De politie kwam maandagavond ter plekke vanwege de onrust in het centrum aan de Amerikalaan, maar verrichtte geen aanhoudingen.
Volgens enkele Syrische vluchtelingen die deze krant benaderden, werden Syrische meisjes de laatste dagen minstens tweemaal lastiggevallen door een groep mannen uit Iran en Afghanistan.

,,Dinsdag ging het om een meisje van 13 jaar. De vrouwen voelen zich daardoor niet langer veilig in deze opvang,'' zegt een man, wiens vriendin eerder deze week ook onzedelijk zou zijn betast.

Onder invloed
,,Die mannen zijn onder invloed van alcohol en drugs,'' zegt een andere Syriër. Hij en zijn landgenoten lopen nu met de meisjes mee naar de toiletten om te voorkomen dat ze lastig worden gevallen.

,,We hebben geklaagd bij de beheerder van de opvang, maar er gebeurt niets,'' zegt een Syrische jongeman. ,,We willen niet als klagers overkomen, maar we hoeven toch niet te accepteren dat jonge vrouwen worden lastiggevallen?''

Vechtpartij
Politiewoordvoerder Bernard Jens bevestigt dat de politie langs is geweest na een melding over een vechtpartij. ,,Er was een gespannen sfeer. Omdat er geen strafbare feiten zijn geconstateerd en er geen aangifte is gedaan, hebben we geen aanhoudingen verricht.''

Volgens woordvoerder Jeanette Scholten van het COA worden de klachten serieus genomen. ,,Een opvanglocatie moet voor iedereen een veilige en leefbare plek zijn. Drie mannen zijn overgeplaatst naar een andere locatie, de rust is teruggekeerd. De huisregels zijn in een gesprek nogmaals toegelicht.''

 

Bron

 

Mijn commentaar daarop? Moet ik je werkelijk de stortvloed aan artikelen citeren betreffende overlast door dronken en gedrogeerde autochtonen? Verkrachting en pedofilie door autochtonen? Huiselijk geweld door autochtonen? Autochtonen die wel in staat van beschuldiging zijn gesteld en veroordeeld zijn?

Reacties


Gast

#2364 Re: Re:

2015-12-02 12:04:38

#2363: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re:  

 is dat je commentaar???? Hahaha je weet het weer mooi te brengen. Niet erover praten gewoon negeren en alleen praten over wat Nederlanders wel niet allemaal doen.