Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#3189

2016-01-01 17:44

En Jezus wat blijft links echt tering triest Door te blijven moeten menen/denken/zeggen wat de ander bedoelt.

Dat is voor mij toch wel het toppunt van egoïsme.

#Zo heb jij dat niet bedoelt ik vertel jou hoe jij jou woorden heb bedoelt#

Echt triest maar blijf vooral voor ons Nederlanders denken geen wonder dat je je nooit een echte nederlander zult voelen. Allemaal conclusies berust op aannames en dan zoiets aan wilders gaan verwijten terwijl jullie zijn echte 1 op 1 net zo als wilders. Als je dat niet Door hebt mag je lkkr doorgaan met wilders haten. Hij haat jou waarschijnlijk ook.

Reacties


Gast

#3190 Re:

2016-01-01 19:21:02

#3189: -  

 Benieuwd wat ze hier op te zeggen hebben


Gast

#3192 Re:

2016-01-01 23:43:28

#3189: -  

 Niemand van ons zegt wat jij bedoelt. Doe niet zo dom! We laten jou zien dat je leugen op leugen stapelt om je gelijkje te halen. En hoe harder jij spartelt in je zelf gecreëerde moeras, hoe dieper je zinkt.

Opmerkelijk dat je nog steeds niet gebrijpt wat "egoïsme" betekent. Weet je HEEL zeker dat je Nederlander bent?

JOUW "conclusies" zijn niet meer dan veronderstellingen, want jij hebt ons al alle mogelijke nationaliteiten, geslachten, politieke voorkeuren en wat al niet meer toegedicht, zonder dat je ook maar IETS van ons afweet. Maar, typisch Domrechts, probeer je ook nu weer de tafel gewoon om te draaien in de hoop dat je dan iemand om de tuin kunt leiden. Nou, jezelf misschien, maar verder niemand.

En dat geldt voor Wilders idem dito. Oook hij stapelt leugen op leugen om zijn vrt betaalde baantje veilig te stellen. En Domrechts steunt hem daarin. Blijf vooral zo'n nietsnut in het pluche houden. Een zwetser die nog nooit iets anders heeft gedaan dan luid roeptoeteren en zijn kiezers bij de enige mogelijkheid die hij gehad heeft keihard voorgelogen en volledig laten vallen.

Vooral doorgaan.

 

 

Wij hopen dat Wilders ons haat, want dat betekent dat wij goed bezig zijn!