Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#3245

2016-01-05 10:28

64 dagen lang stond een alleen voor interne ogen bedoeld document van de Duitse overheid per ongeluk open en bloot op het internet te lezen. In het ‘alleen voor dienstgebruik’ gekenmerkte bericht stond hoe de Duitse politie van de politiek de opdracht heeft gekregen om de criminaliteit van Arabische (/ moslim)migranten te verzwijgen en tegenover de media juist bovenmate veel aandacht te besteden aan de als rechtse extremisten bestempelde rock- en motorclubs zoals de Hells Angels. De jarenlange vermoedens van critici dat de politiek op deze wijze de bevolking doelbewust manipuleert om daarmee het complete failliet van de multiculturele samenleving te verbergen werden hiermee edig bevestigd 

Reacties


Gast

#3248 Re:

2016-01-05 10:46:17

#3245: -  

 Produceer dat document dan. Vreemd genoeg (ahem) wordt op jouw propagandakanaaltjes en -blogjes alleen maar over en weer de melding gekopieerd en geplakt dat dat document "64 dagen lang per ongeluk openbaar was", maar geen enkele weet een bron te noemen, laat staan dat document te tonen. Vind je dat zelf niet vreemd? Dat NIEMAND van de ultrarechtse kliek op het idee is gekomen om dat document te downloaden in al die 64 dagen tijd? Dat zou toch jullie gelijk bewijzen? Maar nee hoor, NIEMAND heeft een helder moment gehad en dat gedaan. Alleen maar weer kakkeloos van elkaar wat suffe (gefantaseerde en gelogen) geruchten en roddels overnemen. God, god, god, wat een triest zooitje.

Hou je kop maar in het zand en de oogkleppen stevig omgesnoerd. Je zou eens de werkelijkheid kunnen zien.


Anonymous

#3249 Re:

2016-01-05 10:51:27

#3245: -  

 Hahahahahaha! Was toch leuk geprobeerd. Het bewijst in ieder geval wel de stelling dat jij heel erg selectief berichtjes voor waar aanneemt. Of die ook maar ergens aan de realiteit te toetsen zijn, dan interesseert jou niet, als ze jouw "gelijk" maar onderstrepen.

 

Wat jammer alleen, dat een gezond denkend mens alleen al met zijn verstand de onjuist van die berichten kan doorzien. Typisch dat dat Domrechts niet lukt. Maar ja, daarom zal het ook wel Domrechts heten.