Zeg nee tegen azc Brunssum

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg nee tegen azc Brunssum.


Gast

#776 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 14:49

#760: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Uhm nee je verwisselt me met een van je andere discussie partners. Jij komt Uit heerlen.

Dus waarom bemoei jij je met de brunssumer? 

En vindt t niet kunnen als ander het doen Door te tekenen. En ik woon zo goed als naast het ziekenhuis dus ik mag er echt wel een mening over hebben. 

 


Gast

#777 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 14:54

#772: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Persoonlijke fobieën? Die worden opgelegd door de regering. Vroeger lieten mensen de deur open dat kun je niet meer doen. Het word erger en erger. Nou is het wel dat een Nederlander hier is opgegroeid en de wet kent en een vluchteling niet. Ben eerlijk als daar geen oorlog was zou jij er dan over denken daar te gaan wonen? Ik niet, omdat ze daar heel anders leven. 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#778 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 14:57

#776: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ik kom niet uit Heerlen. Kennelijk bega jij ook een persoonsverwisseling.


Gast

#779

2015-11-12 14:57

Maar wat wil je nu zeggen? Dat Treebeek niet bij Brunssum hoort? Het hoort er echt bij hoor daar moet ik alles regelen bij het gemeentehuis. Ik heb net zoveel recht als treebeekse/ brinssumse om mijn mening te zeggen en angst te uiten


Gast

#780 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:01

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#781 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:03

#777: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nee hoor, de regering heeft jou niet bang gemaakt voor vluchtelingen. Of vind jij het logisch dat de regering jou bang maakt voor iets waarbij ze jouw steun nodig hebben?

Nee, ik zou nooit in een om het even welk buitenland gaan wonen, omdat ik veel te graag hier woon. Maar als hier oorlog uitbreekt en ik moet met mijn gezin vluchten, dan kan dat mogelijk zijn naar een Arabisch land, als het daar veilig is en als daar wel een toekomst mogelijk is voor mijn gezin en mij. Denk je dat Syriërs, Eritreërs en wie dan ook wel graag duizenden kilometers van huis wil wonen, met —zoals extreem rechts zelf berweert— een bijstandsuitkerinkje als vooruitzicht?

Heb jij al eens van de bijstand moeten leven? Zie je om je heen hoe mensen moeten leven in de bijstand? Is geen vetpot, hè? Dat lukt ons, westerlingen, nauwelijks (vandaar voedsel- en kledingbanken). Hoe goed denk je dat dat iemand zal lukken die niet van hier is? Zou jij daarvoor jouw leven en dat van je gezin riskeren op de Middellandse Zee? Zou jij daarvoor een fortuin uitgeven zonder de garantie dat je de overkant überhaupt haalt?

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#782 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:05

#780: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Goed dan, als jij beter weet waar ik woon dan ikzelf.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#783 Re:

2015-11-12 15:07

#779: -  

 Ik zeg dat jij niet in de onmiddelijke omgeving van het ziekenhuis woont en dus niet bent uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst, net zoals alle andere Brunssummers die niet in de onmiddelijke nabijheid van het ziekenhuis wonen ook niet zijn uitgenodigd.

En, voor de zoveelste keer: het was een INFORMATIE-bijeenkomst, geen inspraakavond.


Anonymous

#784 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:08

#780: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ach gut, nog iemand met een glazen bol. Die zijn populair tegenwoordig. Waar kun je die krijgen?


Anonymous

#785 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:14

#777: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ik heb eens een eindje terugop gelezen en ik heb het vermoeden dat jij de Nederlandse wet ook niet zo heel erg goed kent. Helemaal niet vreemd, want zelfs een jurist zal vaak genoeg moeten toegeven dat hij iets moet opzoeken. Enig idee hoe omvangrijk de bibliotheek van de Nederlandse wetgeving en jurisprudentie inmiddels is?

Ja, ze leven daar heel anders en dus leven wij voor hun hier heel anders. Misschien is dat wel de reden waarom zij niet hiernaartoe kwamen toen er nog geen burgeroorlog was en nog geen IS die zichzelf grondgebied toeëigent. Toch een beetje vreemd eigenlijk, want onze sociale zekerheid was toen zeker niet slechter.


Gast

#786 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:15

#782: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jij woont volgens mij vlakbij station heerlen of je er nu nog woont weet ik niet. Ga niet met mensen om zoals jij. 

Ken maar 2 dwazen figuren die uit brunssum komen die zo ver gaan als dit. En die gebruiken precies dezelfde kromme moslimretoriek. De jij bak. En het mijn bronnen zijn waar jouw bronnen niet. 

Ik had gedacht dat ze ondertussen wel wat verder zouden zijn althans dat heb ik van horen zeggen. "Nee ze zijn nu niet meer zo extreem, hij had zelf ook wel Door dat hij erg ver ging" werd er gezegd over jou en je vriendje.

Maar als ik dit lees ben je nog zieliger dan ik al dacht en ik ben begonnen Door jouw en ik stop er nu ook mee.

Echt triest man

Normale mensen houden zich niet bezig met extreem recht of links geld ook voor mij. Maar jouw waarheidsclaims zijn zo aanstootgevend dat je wel moet reageren. Daarom ga ik niet met mensen om zoals jij.

Finito loser


Gast

#787 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:15

#781: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja de regering heeft me bang gemaakt door ze met zoveel tegelijk naar binnen te laten. Geen duidelijke uitleg te geven en geen grens aan de hoeveelheid aan te geven. Ze waten zeker niet voorbereid erop dat dit gong gebeuren, dus ga me niet vertellen dat ze het allemaal in de hand hebben. Je bent dus goed bekend met uitkering en voedselbanken dat betekent dat je weet dat het in Nederland nog niet eens goed geregeld is. Steek daar eerst geld in en in de werkelozen weer aan een baan te helpen door voor genoeg werkgelegenheid te zorgen, ipv nog meer mensen binnen halen. Of denk je inderdaad dat het allemaal uitkerings trekkersworden zoals ik nu van je begrijp? Dus geen hoog opgeleiden?


Gast

#788

2015-11-12 15:16

Ik zou sowieso niet bij oorlog baar een Arabisch of islamitisch land vertrekken, omdat dichterbij opvang mogelijk is in een westers land.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:24

#787: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nee hoor. Jij had al angst voordat de regering zo massaal vluchtelingen "binnenliet". Jouw angst is ook niet voor de vluchteling, maar voor de moslim.

De enige die erop voorbereid kon zijn dat dit zou gaan gebeuren is degene die de oorlog ginds begonnen is. En, zeker, je mag de regering verwijten dat ze beel te lang erop vertrouwd hebben dat ze het ginder wel zelfzouden kunnen oplossen. immers, in eerste instantie hebben we de burgeroorlog gewoon laten gebeuren en IS gewoon hun gang laten gaan. En de vluchtelingen werden toch massaal in de regio opgevangen, hoeven wij toch niets te doen? Artsen zonder Grenzen en het Rode Kruis gaan vanzelf wel, wij geven wat geld en dan is het toch goed? Die lakse houding mag je de regering verwijten, ja, want een blinde kon dit zien aankomen.

Nee, ik denk niet dat het alleen maar uitkeringstrekkers worden, extreem rechts zegt dat. Die zeggen toch dat ze hier komen voor het gratis geld, de gratis zorg en de gratis huisvesting?

Of ik denk dat het voornamelijk hoogopgeleiden zijn? Niet noodzakelijker wijze. Die hier naartoe (kunnen) komen, zijn die met genoeg extra geld (ewant die kunnen de mensensmokkelaars en de bootjes betalen, de anderen niet) en dat zijn niet alleen de hoogopgeleiden.

Het is geen competitie tussen uitkeringsgerechtigden en vluchtelingen. IEDEREEN die hulp nodig heeft moet geholpen worden.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#790 Re:

2015-11-12 15:26

#788: -  

 En als dat niet in een Westers land kan? Laat jij je dan afslachten, of trek je dan toch maar verder?


Gast

#791 Re: Re:

2015-11-12 15:26

#783: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re:  

 Oh jawel plus minus 400 meter of is dat ook weer niet dichtbij genoeg moet t in mn achtertuin dwaas

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#792 Re: Re: Re:

2015-11-12 15:36

#791: - Re: Re:  

 Je mag mij dwaas noemen, als je niet anders kunt, maar ik heb jouw uitnodiging niet tegengehouden. Er is dus toch iemand geweest die 400 meter niet dichtbij genoeg vond. Nou en? Het was toch een informatiebijeenkomst en je hebt die informatie toch gekregen, een uurtje later, via de krant?

Of had je daar per se stennis willen schoppen?


Gast

#793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:41

#789: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 hahaha nee hoor genoeg moslim vriendinnen, maar die doen aan ramadan en drinken en romen niet en verder zijn ze zoals jij en ik bijna dan thuis leven ze ook iets anders. Ik ben niet bang voor moslims. Ik ben bang voor moslims die Allah boven alles stellen. En degene die hun leefwijze van daar hier door peren ondanks alles. Precies iedereen die hulp nodig heeft en dat zijn de echte vluchtelingen die niet meteen verwachten dat ze bier komen en alles is geregeld. Ze hebben geen geduld ondanks dat ze veilig zijn. Nee het is geen pretje weinig privacy en veel op elkaar, maar dat is berekend hoeveel er samen kunnen blijven. En dan ben je blij en wacht je af


Anonymous

#794 Re: Re: Re:

2015-11-12 15:44

#791: - Re: Re:  

 Ik dacht dat jij in Heerlen woonde? Net als "Stop de opmars van EXTREEM RECHTS", zoals je zei. Jullie hebben lange meters in Heerlen.


Anonymous

#795 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:46

#793: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "Ik ben bang voor moslims die Allah boven alles stellen."

Maar dat zijn toch de moslims waarvoor de vluchtelingen vluchten? Of ontgaat jou iets?


Gast

#796 Re: Re:

2015-11-12 15:46

#790: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re:  

 je weet zelf ook dat er genoeg landen waar de cultuur dichterbij die van hun ligt zijn waar ze hee. Hadden kunnen gaan, nee die reizen ze door omdat het hier beter is

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#797 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:48

#793: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Goed, ik ben dus een extreem linkse moslim uit Heerlen. Maar verder geen vooroordelen?


Gast

#798 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:52

#795: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ja de echte vluchtelingen, maar dat is het probleem de economische heb ik het over

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#799 Re: Re: Re:

2015-11-12 15:53

#796: - Re: Re:  

 "Cultuur dichterbij"

Noem ze eens? De onmiddelijke buurlanden hebben al miljoenen opgenomen. En weet jij zeker dat de overige Arabische landen (hoeveel duizend kilometer vind jij "in de buurt"?) een cultuur "dichterbij" hebben? Is de Bulgaarse cultuur dichterbij de Syrische? Of de Griekse, de Sloveense? Of zijn we weer terug op het aloude "alle moslims zijn hetzelfde"?

Zeg me eens, hoeveel veilige landen met een cultuur dichtbij de hunne, zijn die mensen doorgereisd?


Gast

#800 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-11-12 15:56

#795: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ze vluchten voor assad 

Niet voor isis mja idd het zijn allemaal moslims die daar moeilijk doen