Zeg nee tegen azc Brunssum


Anonymous

/ #1230 Re: Re: Re:

2015-11-16 09:45

#1220: - Re: Re:  

 Een bron zegt heel veel, zo niet alles.

Lees dat 'artikel' met Wilders nog eens door. Er wordt geen enkele kritische vraag gesteld. Wilders beweert lukraak iets en de 'parlementaire redactie' vraagt niet eens: "o ja meneer Wilders, is dat zo?" of "waarom denkt u dat, meneer Wilders".

Heel Den Haag zegt dat Syrië-gangers niet terug moeten komen. Wat is daar slim aan van Wilders? 

Heb jij Wilders horen uitleggen waarom het sluiten van de grenzen slim is? Dat dan niemand meer binnen kan? Heb jij niet gelezen dan dat Frankrijk meteen na de aanslagen de grenzen is gaan controleren, één van de verdachten heeft aangehouden en toch heeft doorgelaten, ondanks het feit dat er al een internationaal aanhoudingsbevel tegen die gast lag? Wat houdt zo'n dichte grens dan tegen? Heb jij de Telegraaf dat horen vragen aan Wilders?

Heb jij de Telegraag horen vragen aan Wilders waarom hij liegt?

Wat voor waarde heeft dan dat hele 'interview'? Als zo'n 'interview' was ingediend voor de schoolkrant destijds op de middelbare school, dan was het onder luid gelach in de prullenbak geflikkerd. Eigenlijk had jij nu ook net zo hard moeten lachen en die hele elegraaf in de prullenbak moeten flikkeren, maar omdat het over Wilders gaat, doe je dat niet. Was het een 'interview' met Rutte geweest, dan had je dat wel gedaan. Daar moet je eens over nadenken. Waarom jij met twee maten meet en waar dat op slaat.

Probeer eens met je hersens te denken in plaats van met je onderbuik. En blijf niet zo naïef.