Zeg nee tegen azc Brunssum


Gast

/ #3155 Re:

2015-12-31 17:07

#3151: -  

 Jij zegt dat wij liegen ? Dan pas ben je een landverrader ?

Lol

Je staat echt voor paal aardappel prik Door de leugens van wilders en "consorten" heen.

Ik zou zeggen prik eens Door je eigen leugens heen en loop niet de hele anti Wilders npo/wahabistische propaganda na te praten. Als IS hem dood wilt, doet die vast iets goed  kan ik van de rest niet zeggen

WNL heeft er om gelachen nou nou belangrijk om te weten  volgens mij worden er alweer langzaam opinies van andere booslims aangevoerd want, de geloof wilders niet argumenten zijn er weer.

Terwijl de meerderheid is nu voor Wilders en tegen meer vluchtelingen. Maar die mensen geloven in leugens de meerderheid van Nederland. Had je nou je alu hoedje nog op of hoe kom je aan die kennis.

Islam=gif mohammed=idioot koran=sprookjesboek

En dat met name moslims die hier werkeloos zijn ja kan wel 5 bevolkingsgroepen gaan benoemen maar komt toch neer op dat er 90% moslim van is. Dat als ze niet willen werken of inburgeren of tegen de kk Nederlanders zijn ze hier weg moeten. 

Gelijk heeft die en dat we ons nu laten overspoelen Door wave 2. 80% man. Ze kunnen ook met het vliegtuig gaan met het hele gezin is nog goedkoper en veiliger ook dan die tocht Door 6 landen en een oversteek. Maar dan kom je niet waar je wilt. 

Er zijn al krotten steden aan het onstaan zoals bij calais in Frankrijk wat gewoon erg is die vluchtelingen daar willen ook niet meer weg. kleine stad met die parasieten allemaal in de leeftijd 20 tot 30 hele dag niks doen. De politie komt er niet in is een no go zone. En dit is niet de enige plek. Terwijl het is niet nodig mja wat boeit hun dat als ze een gebied verpauperen. Nul komma nul nada respect. De kampen in Turkije zijn aantoonbaar beter. Maar ze zoeken allemaal het geluk in Engeland of Duitsland. Terwijl het allang veilig is in Turkije. Gelukzoekers. Van Turkije krijgen ze niks en werk vinden ze niet. Dan maar verder naar een plek waar ik nog steeds geen werk vind maar wel geld krijg : Engeland Duitsland België Nederland 

Dat is egoïstisch