Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1809 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-22 11:20

Angst voor PVV’ers “Ze willen onze vrouwen aanranden!”

 

Onder vluchtelingen en asielzoekers die in ons land een veilig heenkomen hopen te vinden heerst een groeiende angst voor opgewonden PVV’ers. Bezorgde ouders en echtgenoten hebben inmiddels lucht gekregen van verhalen die PVV’ers in verband brengen met ‘hoofddoekjes’ en ‘aftrekken’. De door velen gedeelde gedachte is: “Ze hebben het gemunt op onze dochters en vrouwen!”

Het is op zich geen onlogische redenering. Veel PVV’ers zijn alleenstaande mannen uit de lagere sociale klasse met weinig opleiding en sterk racistische denkbeelden. Dat zijn dus allicht gefrustreerde kereltjes die dromen van het overheersen en gebruiken van gekleurde en in hun ogen ‘dus’ ondergeschikte vrouwen. Zij willen de moslima’s onder het mom van ‘bevrijding’ ontdoen van hun sluiers en hoofdoekjes, om zich daarna aan hun exotische Oosterse trekken te verlustigen. De amandelvormige ogen, de glanzend zwarte haren en de licht getinte huid doen PVV’ers steigeren. Niet voor niets klagen veel extreemrechtse mannen telkens weer dat zich onder de vluchtelingen te weinig jonge vrouwen bevinden.

De autoriteiten proberen de groeiende onrust onder vluchtelingen weg te nemen door ze bescherming te bieden tegen de dreigende tsunami van geile PVV’ers. Maar met zijn recente uitspraken gooit Geert Wilders, die juist de vluchtelingen ervan beschuldigt ‘testosteronbommen‘ te zijn, alleen maar olie op het vuur. Zoals een van de Syrische mannen het uitdrukt, terwijl hij zijn vrouw en dochter achter zijn brede rug verstopt: “Zoiets raars verzin je alleen als je zélf zo denkt.”

Reacties


Gast

#1854 Re: Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-22 15:04:43

#1809: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Het ware gezicht van Extreem Rechts 

 Hahaha zoiets stoms geb ik nog niet gelezen tot nu. Wat een sarcasme. Wij zijn westers en leven niet honderden jaren geleden.