Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#1822

2015-11-22 13:22

Wat raar al die foto's van kinderen onder de 5 alsof het ze niks boeit dat ze kinderen verwekken in een oorlog. Oh nee wacht dat is ook zo.

Andere normen en waarden.

Vraag het aan de oorlogsveteranen een kinderleven hier is meer waard dan een kinderleven daar. Ook al wilt links zich voor houden dat iedereen gelijk is en gelijk denkt. Kijk naar de kinder trainingskampen van IS, HAMAS, BOKO HARAM. Er is geen enkele terreurgroep van blanke afkomst die kinderen van 3/4 opleid tot kindsoldaten. MAAR HET ZIJN GEWOON MENSEN HÈ EN DIE VERDERFELIJK CULTUUR BOEIT NIKS HÈ WANT ZE KUNNEN NORMAAL DOEN HÈ. .... Dit is diep in de cultuurverankerd. Je ziet het op meerdere plekken op de wereld overal waar moslims zijn is moslimtereur en dan zielig doen over islamofobie terwijl dezelfde mensen die schreeuwen over islamofobie antisemitisme prediken en vinden dat het niet bestaat.

Wie weet waren die kinderen die je ziet de toekomstige kindsoldaten van al queda en anders worden ze dat nu wel. 

Reacties

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1827 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-22 13:29:42

#1822: -  

 Want als je zegt dat er ook nog andere zaken bestaan (kindertrainingskampen), dan bestaan de jonge slachtoffers niet. De Domrechtse smeerlap vergeet echter dat de kinderen dus nog meer slachtoffer zijn dan alleen van kogels en bommen. Dat dat nu juist is waarvoor de vluchtelingen vluchten.

Sluit je ogen maar, kijk maar weg, steek je kop maar in het zand want wat je niet ziet bestaat niet, hè Domrechtse smeerlap?