Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2143 Re:

2015-11-26 10:21

#2142: -  

 Roemenië is al sinds 2005 lidstaat van de EU. Staat inmiddels heel Roemenië hier aan de deur? Zo langzaam rijden die treinen nu ook weer niet hoor.

Of jij het gelooft of niet, maar de meeste mensen wonen liever daar waar ze geboren en opgegroeid zijn, waar hun wortels liggen, waar hun familie woont en hun vrienden, kennissen, waar hun taal gesproken wordt, waar ze zich thuis voelen.

Paniekzaaier.

Reacties


Gast

#2144 Re: Re: H

2015-11-26 10:45:56

#2143: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re:  

 als 1 schaap over de dam is.... Weet je wel. Hoezo paniekzaaier is 1 tegen 1 en jij bent niet in paniek lijkt me. Ja klopt ik zou ook heimwee hebben. Helaas als je ergens niet goed kan leven ga je weg. Moeilijke stap ja, maar als je ziet dat meer het doen... 1 moet de eerste stap nemen. Daarbij wonen hier ook genoeg vrouwen die getrouwd zijn met een Nederlander net zoals van Rusland en ook Roemenië ga zo maar even door. Geen probleem, want die mogen pas komen als de man voor ze kan zorgen. Denk je dat als al die vluchtelingen en economische migranten blijven komen het hier zo goed zal blijven? Het was nu al bij deze hoeveelheid dat er voedselbanken moesten komen.