Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2322 Re: Re: Re:

2015-12-01 12:24

#2319: - Re: Re:  

 Nee, rechts staat hier niet buiten. Ik laat jou zien wat het verschil is tussen de diverse soorten ongeregeldheden in en rondom de opvangcentra. Jij wilt, zoals ik al dacht en aangaf, je ogen weer sluiten voor het terrorisme van rechts. Je zult maar in een opvangcentrum moeten wonen terwijl je weet dat het krapuul van Pegida elk moment kan toeslaan en de boel in brand steken. Het zou niet het eerste centrum zijn en ook niet het laatste. Da's prettig wonen als je net uit een brandhaard komt. Rechts staat hier dus zeer zeker niet buiten.

Hoe laat het zien dat ik "niet kan toegeven dat asielzoekers ook niet zo'n geweledige mensen zijn", als ik jou het verschil laat zien tussen ongeregeldheden en geweld binnen de groep asielzoekers en ongeregeldheden en geweld tegen de groep asielzoekers? Lees jij weer dingen die er niet staan? Wat jij nog steeds niet begrijpt is dat asielzoekers ook mensen zijn, niet als jij en ik, met al hun goede en slechte eigenschappen. Behandel hen dan ook zo!

Reacties


Gast

#2325 Re: Re: Re: Re:

2015-12-01 12:32:59

#2322: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re: Re: Re:  

 Hahaha echt???? De ruzie begon met2 mensen in het azc en nu wil je daar rechts de schuld van geven???? Dat heb ik nergens zien staan! Dat verzin jij. En ja het zijn mensen en er zitten ook goede tussen die zich aanpassen en dankbaar zijn. Niemand weet wie wel en wie niet