Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#3152 Re: Re: Re: Re:

2015-12-31 15:41

#3150: - Re: Re: Re:  

 En wat was de vraag ook weer?

Zal ik je helpen? "WAAR HEEFT HIJ DAN GEZEGD DAT HIJ ZICH NIET DRUK MAAKT OM MEDE NEDERLANDERS?", dat was de vraag.

En wat geef jij als antwoord: "Dat is heel simpel wij zijn tegen vluchtelingen en geven aan waarom. Dat is, omdat het in Nederland nog niet eens goed geregeld is en de mensen van Nederland er alleen slechter op worden elk jaar meer en meer. Dan krijgen wij te horen egoïst vies enz. Nou dan laat je al zien dat de vluchtelingen bij jullie voor gaan".

Is dat een antwoord op de vraag? Nee, hè? Waarom alweer niet? Waarom alweer draaien? Waarom alweer ontwijken? Waarom er alweer een ander punt van proberen te maken?

Zal ik je nog eens helpen? OMDAT JE GEEN ANTWOORD HEBT, want er IS nergens gezegd dat hij zich niet druk maakt om mede Nederlanders. JIJ BENT DEGENE DIE DAT BLIJFT BEWEREN en JIJ BENT OOK DEGENE DIE DAT VERZONNEN HEEFT. Daarom kun je geen antwoord geven. Want het staat nergens.

En of je dat nou leuk vindt of niet, DAT IS VIES, HEEL ERG VIES!!!

Reacties


Gast

#3154 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-12-31 17:05:57

#3152: - Re: Re: Re: Re:  

 Nou het is toch erg moeilijk voor je he? Wij zijn voor asielzoekers eruit en dat geld in de zorg en weg voedselbanken enz. Krijgen we te horen dat dat vies is in jullie ogen dan wel ff voor de duidelijkheid en egoïsten. Nee hoor ik geef veel om mijn mede Nederlanders ja veel meer dan om de asielzoekers en als jullie die mensen veel zieliger vinden en vinden dat zij het veel erger hebben dan de Nederlanders heb je zeker zelf een glazen bol, maar geven om je mede mens doe je dan idd niet!