Zeg nee tegen azc Brunssum

Quoted post


Gast

#3207

2016-01-02 17:55

Blablablablablablabla. Draaikont.

En weer moet je er zo nodig een draai aan geven door het niet langer meer over Wilders te hebben, maar over "alle politici". Daar gaat het toch niet over? Het gaat over Wilders, die jij zo nodig moet verdedigen en waarvan jij niet wilt geloven dat hij ervoor gezorgd heeft dat wij nu tot ons 67ste moet werken en onze kinderen straks tot hun 70ste of nog langer, ondanks zijn "keiharde" belofte dat dat niet zou gebeuren. Hij heeft ons twee jaren AOW gestolen, ook jou al werk jij niet (ga je toch weer op de belastingbetaler parasitieren, zonder daar zelf volledig aan bijgedragen te hebben, nietwaar?). Daar ging het over.

Nu zeg je het eindelijk zelf: jij kunt niets bewijzen. Domrechts kan helemaal niets bewijzen van AL die wildwest-verhalen die zij opdissen om vluchtelingen onterecht in een kwaad daglicht te stellen. MAAR DIE GELOOF JE BLINDELINGS. Het feit dat helemaal niemand kan bevestigen dat ooit gebeurd is wat Domrechts beweert, daar stel je je helemaal geen vragen bij. Maar wat ieder ander zegt, dat noem jij meteen een leugen. Je weet van toeten noch blazen, weet vaak nog niet eens waarover het gaat en toch heb je je vooroordeel altijd klaar: "natuurlijk liegt de overheid, natuurlijk liegt de politie, natuurlijk liegen de media, natuurlijk liegen de rechters, natuurlijk liegt het COA, natuurlijk liegt links, natuurlijk liegt iedere andere burger". De hele wereld liegt, alleen jij niet en Wilders niet.

Haal je kop uit het zand en probeer eens langs die oogkleppen te kijken, mafketel! En stop eens met dat egoïstische gedoe, dat is zóóó vies.

Reacties


Gast

#3208 Re:

2016-01-02 18:25:21

#3207: -  

 Jij maakt ervan dat het over Wilders gaat. Wilders liegt idd net als alle andere politici! En ik geef toe dat allemaal niet zeker is, maar zo gauw jij leest nee dat os niet gebeurd maak jij het meteen een feit. Bullshit!!!