Zeg nee tegen azc Brunssum

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg nee tegen azc Brunssum.


Gast

#1726 Re:

2015-11-20 18:53

#1697: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS -  

 dan nog zitten ze beter dan waar ze vandaan komen. Meteen protesteren ipv een gesprek aangaan. Maar ja andere cultuur he


Gast

#1727

2015-11-20 19:09

En wat doen wij Nederlanders zodra wij horen dat er ergens een opvangcentrum dreigt te komen? Juist ja, protesteren. Die andere cultuur, weet je wel.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1728

2015-11-20 19:36

Er bestaat in dit land een regelgeving waar termijnen aan vastzitten en waaraan instanties zich te houden hebben. In dit geval heeft het COA en de betrokken gemeente zich niet gehouden aan de termijn voor de huisvesting van deze statushouders. Deze mensen kregen dus niet waar zij recht op hebben. Ieder normaal mens protesteert dan.

Maar ja, van mensen met een andere tint dan 'bleekscheet' accepteren we dat niet, hè?

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1729

2015-11-20 19:44

'Moslims door aanslagen verenigd tegen terreur'

Redactie L1
Geplaatst opvrijdag 20 november 2015 - 18:54
 
De aanslagen in Parijs waren de druppel die nodig was om de moslimgemeenschap zich uit te laten spreken tegen terreur. 

Dat zegt PvdA-fractievoorzitter Fanida Kadra uit Weert in het L1-programma AvondGasten (link is external)

"We moeten een eenheid vormen en ook een eenheid richting de terreur."

Vrijdaggebed
Tijdens het vrijdaggebed in de Weertse moskee werd net als in veel andere moskeeën stilgestaan bij de gebeurtenissen van vorige week vrijdag. De moslimgemeenschap van Weert keurt de aanslagen af. "Dit is ons land. Dit is het land dat ons zoveel heeft gebracht en dit het land dat we iets terug moeten geven", aldus Kadra.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1730

2015-11-20 19:47

Met VVD’er Sjoerd Potters terug naar de tijd van de Gestapo, de Stasi, boekverbrandingen en verdwijningen

 

In de voormalige DDR leunde het Ministerium für Staatssicherheit sterk op zogeheten ‘Informelle Mitarbeiter,’ mensen dus die niet rechtstreeks in dienst waren bij Erich Mielke’s Stasi maar die op grond van hun beroep veel met andere mensen te maken hadden en aldus schatten aan allerlei informatie over personen konden verzamelen.
Leraren bijvoorbeeld. Kinderen vetellen in hun onbevangenheid en onschuld meestal ‘de waarheid’ en dus waren kinderen erg interessant voor de Stasi om via hen uit te vissen welke ideeën hun ouders erop na hielden.
Aan kinderen werd bijvoorbeeld op school tijdens een ‘kletsuurtje’ gevraagd door de leraar die tevens ‘Informelle Mitarbeiter’ was welke vorm de klok van het journaal had. Was het antwoord ‘rond’ dan was dat een teken dat er thuis illegaal naar de Westduitse t.v. werd gekeken en werden de ouders dus op zijn minst er van verdacht ‘anti-DDR’ of antisocialistisch te zijn.
Toen de DDR ter ziele ging, riep iedereen dat zo’n afschuwelijk systeem nooit weer realiteit mocht worden.
VVD’er Frits Bolkestein, aan wiens handen het bloed van tallozen kleeft, vond zelfs schamperend dat sympathisanten van de Sovjet-Unie en het communisme alsook linkse intellectuelen in het algemeen een mea culpa moesten doen. Seniliteit openbaart zich bij de één nu eenmaal wat eerder dan bij de ander.

In het niet voormalige koninkrijk van het neoliberalisme der Nederlanden worden op basis van dubieuze telefoontjes en ‘inlichtingen’ gezinnen uit elkaar gerukt en mensen ervan beschuldigd ‘jihadist’ te zijn. Na de beschuldiging volgt, alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, er een laster- & haatcampagne aan het adres van die mensen en moslims in het algemeen in de gelijkgeschakelde en collaborerende media.
Verder zijn uiteraard ook mensen in boerka potentiële terroristen en dat is de reden dat dergelijke kledij – naar goed gebruik in totalitaire staten waar de overheid en iedereen als verdachte van wat dan ook beziet en zich het recht aanmatigt zich met de kledij van mensen te bemoeien – VERBOTEN!!! is!
Tevens wordt er in toenemende mate een ijzeren gordijn om Nederland geplaatst zodat mensen die niet de blijde boodschap van moslimhaat – een miljoenenbusiness waar volksmenners als Pamela Geller en ook Geert Wilders riant van leven – komen brengen, geweerd kunnen worden.

VVD Tweede Kamerlid Sjoerd Potters is iemand die dag en nacht kei- maar dan ook keihard aan het werk is om ons mooie Nederland te vrijwaren van die áfschuwelijke islam.
Er gaat vrijwel geen gelegenheid voorbij of hij twittert er wel iets over.
Zo liet hij de wereld in april, voorafgaand aan de dag waarop gansch het Nederlandsche volk in eendracht haar onvoorwaardelijke liefde betuigt aan het koningspaar, dat het verspreiden van Korans om begrip te kweken voor wat ‘de islam’ nou eigenlijk precies is wat hem betreft op die dag uit den boze is.
En nu wil die hondsdolle dwaas onder het motto ‘waar gehakt wordt vallen spaanders’ dat AIVD, speciale interventieteams en politie ingrijpen zodra er tekenen van ‘radicalisering’ (whatever that may be) zijn te bespeuren bij… kinderen.
Ik stel me dat dan zo voor dat op een dag zwaar bewapende politieagenten de gevel uit een school blazen en onder veel geschreeuw, gezwaai met wapens en het afschieten van traangasgranaten er een kind van vijf jaar de klas uit gesleept wordt, een overvalwagen in wordt getrapt en je hoort er nooit meer wat over.
Zo ongeveer. Alleen nog een berichtje in het vod van mediahoerenmadame Remarque dat er een ‘jihadverdachte’ is opgepakt.

Gezien de peilingen lijkt het erop dat dit deze verklikkers-maatschappij (welke steeds angstaanjagender vormen krijgt) iets is dat velen willen maar ik heb liever een maatschappij waar radicaliserende (hier is het zonneklaar duidelijk dat het met sommigen van kwaad tot erger gaat) dwaallichten met ideeën als die van VVD’er Sjoerd Potters liefdevol worden opgevangen door aardige meneren en mevrouwen in witte jassen die hen met zachte hand en gerichte therapie verlossen van hun onwelriekende fantasietjes.
Waar kennen we deze haatcolporteur namens het neoliberalisme met zijn indrukwekkende staat van dienst ook alweer van?

Het lid van de Tweede Kamer namens de ‘PVV met leden’ Sjoerd Potters plakt reeds 938 dagen aan het pluche van die vergaarbak van verdwaasden en toucheert aldus per jaar € 102.040,13 (cijfer 2012) voor het eruit kramen van zijn onwelriekende nonsens.

 

Gast

#1731 Re:

2015-11-20 20:15

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1732

2015-11-20 20:17

Dommigheid kent geen tijd

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1733

2015-11-20 20:19

Sorry Geert Wilders, doe ons maar Ali B.

Nederlandse rapper van Marokkaanse komaf geportretteerd in The Economist

In The Economist, het invloedrijke Britse opinieblad, staat deze week een bijzonder portret van Ali B. De Nederlandse rapper van Marokkaanse komaf staat tussen wereldleiders als Angela Merkel en Obama. In een cartoon wordt hij afgebeeld met een kleine Geert Wilders in zijn nek. Portee van het verhaal is dat niet Wilders maar Ali Bouali, zoals hij voluit heet, het vreemdelingenvraagstuk domineert. In De Wereld Draait Door vertelt Ali B. wat hij van het artikel vindt.

 
Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1734 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-20 20:25

[10.10.2015]

Verzet

Ik heb het wel steeds aangekondigd, maar ik was vanmorgen toch geschokt te horen dat ze echt de daad bij het woord hebben gevoegd. Domrechts laat het niet langer bij oproepen op Internet om vluchtelingen te vermassamoorden, de verzetsstrijders komen nu echt achter hun toetsenbord vandaan om terreurdaden te plegen tegen opvangcentra. 

In Woerden hebben er een stuk of twintig, vermomd met bivakmutsen, een sporthal in Woerden aangevallen, waar ze de oorlogsslachtoffers, die daar zitten, hebben belaagd met vuurwerkbommen.

Voorspelbaar na zo’n bericht – we hebben het vaker gezien, nietwaar – is het schaamteloos hypocriete stukje van GeenStijl waarin de ‘terroristen’ ferm veroordeeld worden. In fact, Marokko-correspondent Rik Goverde zei het gisteravond nog, na het zoveelste hetzerige stukje tegen vluchtelingen op GeenStijl: ‘Linke haatzaaierij. Beetje stoken & volksmennen, en handen in onschuld wassen als brand wordt gesticht.’

Moordenaars in naam van Allah

En hoppa. Je kunt van GeenStijl een hoop zeggen, teleurstellen doen ze nóóit. Maar die aanval op die vluchtelingen, door ‘terroristen’, die ‘geen haar beter zijn dan ISIS’, die is een onmiddellijk gevolg van de maandenlange haatcampagne die GeenStijl tegen vluchtelingen en moslims voert. Ik bedoel, voer het woord ‘vluchtelingen’ even in de stijlloze zoekmachine in: “Studenten 020 uit huis gejorist want ‘vluchtelingen'”; “Huis onteigend wegens AZC en een moskee”; “Face it: Vluchtelingen kosten de belastingbetaler bakken met geld”; “Asielmaffia”; “Het ergste komt nog”; “Jihadistische vluchtelingen”; “Vluchtelingen deel van Allahs plan tegen grote vijanden als Amsterdam”; “SinterKlaas Dijkhoff deelt 10.000 woningen uit” enzovoort, enzovoort, ad nauseam.

Maak het volk helemaal gek met verhalen, elke dag, de hele dag, over mensen die uit hun huis gezet worden om plaats te maken voor vluchtelingen, gratis geld voor vluchtelingen terwijl onze oudjes verwaarloosd worden, islamitische kinderverkrachters, moordenaars in naam van Allah, vluchtelingentsunami’s, terroristen, ONZE ROOMBLANKE VROUWEN!, dieven, moordenaars, rovers en dan is het Godverdomme toch niet RAAR dat een zooitje gekken een azc bestormt? 

Oproep tot geweld

GeenStijl gedraagt zich als de Radio Télévision Libre des Mille Collines van Nederland, en GeenStijl niet alleen. In NRC Handelsblad stonden van de week weer drie pagina’s vol antivluchtelingenretoriek van Ebru Umar, iemand die Umar gelijk gaf (een vluchteling nota bene) en een schrijver die het jammer vond dat de boze burgers van Oranje niet hadden geprobeerd Klaas Dijkhoff te lynchen, zoals personeel van Air France een paar dagen eerder met een CEO had gedaan. Een oproep tot geweld tegen een politicus! In de NRC! Vanwege die vluchtelingen!

Maar ach, na al die NRC-stukken van de afgelopen maanden waarin vluchtelingen werden afgeschilderd als parasieten, terroristen, verkrachters, extremisten, kan dat er nog wel bij. ‘Neem ze op, en je krijgt de Arabische mentaliteit erbij’, stond ook in NRC. Die Arabische mentaliteit is dan dat ze hun eigen kinderen vermoorden en hun weldoeners in hun eigen huis verkrachten. Volgens NRC dan hè. 

Vluchtelingen haten

Pas onlangs schreef ik hier nog dat al die horrorverhalen over kinderverkrachtende, vrouwen onderpissende, pindakaaspotten opendraaiende vluchtelingen geen ander doel dienen dan ophitsen. Het is een haatcampagne. Wierd Duk is niet geïnteresseerd in de ‘ongemakkelijke waarheid’, hij geeft ons legitieme redenen om vluchtelingen te haten. Zelfde met Arnold Karskens en het droesem van de journalistiek dat de Volkskrant volschrijft. 

Aan de andere kant wordt het almaar toenemende geweld tegen vluchtelingen steeds gebagatelliseerd en zelfs vergoelijkt. ‘Bezorgde burgers‘, blijft Jeroen Wollaars ze noemen. De Volkskrant noemt de oproer van in Oranje ‘de slag bij Oranje‘, dus de bestorming van die Woerdense opvang zal de geschiedenis wel ingaan als het Ontzet van Woerden. Of in elk geval een poging daartoe. 

De in domrechtse kringen razend populaire Zihni Özdil ondervond gisteren zijn Waterloo toen hij de oproerkraaiers van Oranje begon af te zeiken. Daar had hij toch buiten de waard gerekend, want die mensen hebben al voor hun dood een heiligenstatus verkregen. Ik kreeg op Twitter zelfs mensen tegenover me, die doorgaans aan mijn kant staan. Kritiek op de Oranjenaren is absoluut taboe. Vluchtelingen, dáár komt het gevaar van.

Wilders is direct verantwoordelijk

Ongetwijfeld komen links en rechts weer de politici en opiniemakers met hun vingertje zwaaien dat Wilders niet verantwoordelijk is voor het geweld tegen vluchtelingen (zoals ze ook deden toen Anders Breivik in naam van zijn profeet Wilders tachtig kinderen doodschoot), ook al riep Wilders op in verzet te komen: “Pleeg verzet! Accepteer het niet! Ga naar die asielzoekerscentra!” 

GeenStijl publiceerde een video-opname van zijn oproep, een ‘verzetsvideo‘, waarop Wilders ook alle gemeenten met een opvangcentrum opsomde. ‘Fuck de haters’, aldus GeenStijl. Voor de goede orde, met die haters werden degenen bedoeld die vonden dat Wilders te ver ging.

Nou en zijn volgelingen hebben keurig gedaan wat Wilders hen heeft opgedragen. Dus Wilders kan roepen dat de verzetsplegers in Woerden ‘keihard moeten worden aangepakt‘, hij zal toch echt eens met die hand in eigen boezem moeten want is er direct voor verantwoordelijk, met zijn gehits. 

Extreemrechtse actievoerder

Ook Lodewijk Asscher gaat niet vrijuit. Van de week zei hij nog dat Nederland op de proef wordt gesteld. Journalisten gaan daar dan nog eens driedubbel overheen met gekrijs over CRISIS! EINDSTEMMING! DREIGING! Ben je wel goed bij je hóófd? Is Rotterdam gebombardeerd door de Nazi’s? Zijn de dijken doorgebroken? Get a grip, Asscher, keep your shit together, Wierd Duk! 

Tegen beter weten in hoop ik dat het geweld in Oranje en Woerden een wake-up call voor de media zijn: hou op met die haatpropaganda tegen vluchtelingen en ook tegen Arabieren en moslims. Vergoelijk het geweld en de dreigementen van ‘boze burgers’ niet. Wees godverdomme eens een journalist in plaats van een extreemrechtse actievoerder.

Oerangst van elke Nederlander

De laatste malle frats is de suggestie van een VVD-leider dat de vluchtelingen uit zijn op onze borstvergrotingen. Ik dacht ook even dat die uit dezelfde hoek kwam als de angst voor pindakaaspottenopendraaiers, maar Halbe Zijlstra bedoelt dat hij vindt dat vluchtelingen niet moeten wennen aan ons ‘welvaartsniveau‘.

En daarmee zijn we weer terug bij de kern. Die hele paniekzaaierij, het geweld tegen politici en vluchtelingen, de doodsbedreigingen, het hysterische geblèr in de media, de haatpropaganda; het draait allemaal om één ding, om de oerangst van elke Nederlander, zijn grootste nachtmerrie, wat hij het meest haat van alles.

Namelijk dat een ander wat krijgt.


Gast

#1735

2015-11-20 20:30

PARIJS - Van twee mannen die zichzelf vrijdag opbliezen buiten het Stade de France in Parijs zijn in oktober in Griekenland vingerafdrukken opgenomen nadat ze daar als vluchtelingen waren aangekomen. Dat heeft de aanklager in Parijs vrijdag in een verklaring laten weten.

Een van de zelfmoordterroristen was geïdentificeerd door een Syrisch paspoort dat bij zijn lichaam was gevonden, al was niet duidelijk of het om een echt reisdocument ging of een die was gestolen. Persbureau Reuters meldde dinsdag dat de paspoorthouder, die met 198 anderen op 3 oktober vanuit Turkije in Griekenland was aangekomen, met iemand door Griekenland zou zijn gereisd.

Eerder deze week werd al bekend dat van één zelfmoordterrorist vingerafdrukken waren afgenomen in Griekenland, omdat hij dat land als vluchteling was binnengekomen.

 

Tja.....


Gast

#1736

2015-11-20 20:33

Dan is het je vast ook niet ontgaan dat van één van die twee welgeteld één vinger is gevonden. En hoe wordt die vinger onomstotelijk aan dat paspoort gelinkt? En hoe wordt die vinger en dat paspoort onomstotelijk aan een dader gelinkt? Een dader die zichzelf heeft opgeblazen en waarvamn dus één vinger en één onbeachadigd paspoort wordt gevonden. Hm. Of moeten we weer wachten op de volgende rectificatie?

Wat mij het meest opvalt, is dat dit bericht plots wél weer als correcte berichtgeving van die corrupte en door de illuminati gestuurde media wordt opgepikt. Veelzeggend. Hééél vééélzeggend.


Gast

#1737 Re: Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-20 20:35

#1734: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Het ware gezicht van Extreem Rechts 

 Geweld tegen vluchtelingen gebagitallisseerd vergoeielijkt?? Wat vluchtelingen doen word vaak stil gehouden, om geen onrust te krijgen en Sch ja ze hebben het zo moeilijk, maar alles wat tegen vluchtelingen gebeurd word breed uit gemeten


Gast

#1738 Re: Re: Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-20 20:37

#1737: - Re: Het ware gezicht van Extreem Rechts 

 En daarmee vergoelijk je het geweld tegen vluchtelingen.

Wij leerden als kleuters al af om iets te menen te mogen rechtvaardigen met "maar hij deed het ook".


Gast

#1739 Re: Re: Re: Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-20 20:47

#1738: - Re: Re: Het ware gezicht van Extreem Rechts 

 tja het is duidelijk dat in jouw ogen vluchtelingen niks fout kunnen doen, want ze zijn zo zielig. En het zijn ook allemaal zielige vluchtelingen he? Rechts doet alles fout, want die zijn( alles over 1 kam scheren) zo agressief en links zooooo heilig en goed. Laat me niet lachen

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1740

2015-11-20 20:54

Lees mijn woorden terug en vind het woord waarmee ik aangeef dat vluchtelingen niets fout kunnen doen. Toe dan, vind het en laat het me zien. 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1741

2015-11-20 20:57

CNN schorst verslaggeefster na kritische tweet 

CNN heeft verslaggeefster Elise Labott (@eliselabottcnn) geschorst na een kritische tweet over het stemgedrag van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden (HvA).  Het HvA nam een wet aan waardoor het voor Syrische vluchtelingen vrijwel onmogelijk wordt nog asiel te krijgen in de VS. Labott tweette dat “het Vrijheidsbeeld het hoofd buigt in pijn”.  Voor CNN was dat reden haar te schorsen en Labott te dwingen via Twitter haar excuses aan te bieden. Uiteraard was het CNN dat hier haar excuses aan had moeten bieden en niet Labott. Aangeven over een geweten en enig kritisch vermogen te beschikken is in de VS blijkbaar al net zo min toegestaan als in Nederland. 

House passes bill that could limit Syrian refugees. Statue of Liberty bows head in anguish -at-CNNPoliticshttps://t.co/5RvZwVftgD

— Elise Labott (@eliselabottcnn) November 19, 2015

 

BUT: -a-CNN REPORTER SUSPENDED OVER TWEET ABOUT #SyrianRefugees https://t.co/GWPgExPBd3 pic.twitter.com/JjVw9QFfNf — Best USA Today (-a-BestUSAToday) November 20, 2015


Gast

#1742 Re:

2015-11-20 21:00

#1740: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS -  

 nee niet 1 woord als ik iets zeg draai je het zo maar wat doet rechts wel niet allemaal. Je praat alles goed. Ik heb je niet 1x zien schrijven ja klopt ook sommige vluchtelingen zijn fout bezig.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1743

2015-11-20 21:00

Testosteron

'Onze ouders hadden misschien te veel toegekeken toen de oorlogshitsers hun legers op de been brachten, maar wij zouden het anders doen'

Ik twijfel en weet niet bij wie ik me aan moet sluiten, bij de mensen die vanuit het diepst van hun hormonen om wraak schreeuwen of bij degenen die zeggen dat alles met liefde moet worden opgelost. Het bloed ligt verdorie op de straten, een man sleept het lijk van zijn vriend doelloos door een steeg, een jonge vrouw hangt uit het raam en roept: "Help me, ik ben zwanger."

Vrijdagavond voor we heel laat gingen slapen hebben Marion en ik Imagine van John Lennon opgezet en zachtjes meegezongen. Allebei vroegen we ons af hoe het zo mis heeft kunnen gaan. De oorlog waarop alle ideeën over goed en kwaad gebaseerd waren was net voorbij toen we naar school gingen. De juf en de meester vertelden hoe we discriminatie, racisme, fascisme en de opkomst van andere populistische ideologieën moesten voorkomen. En oorlog? Dat zou er nooit meer komen, want dat lieten we niet nog een keer gebeuren. 

De bom
Onze ouders hadden misschien te veel toegekeken toen de oorlogshitsers hun legers op de been brachten, maar wij zouden het anders doen. We gingen de straat op tegen de bom en de strijd in Vietnam. We waren trots te behoren tot een generatie die vond dat er belangrijkere dingen zijn dan rijk worden, riepen "de verbeelding aan de macht" en schreven "je hebt recht op geluk, eis daarom het onmogelijke" op de muren. Waarschijnlijk zijn we die steeds meer als slechts dichtregels gaan beschouwen en trapten we uiteindelijk toch in de val van de junkwereld waarin alles goedkoop verkrijgbaar is en de echtheid vervangen werd door producten waarvan we wisten dat ze ons niet echt gelukkig konden maken. 

We stemden op partijen die de wereld van dat soort geluk wilden beschermen en er was uiteindelijk ook geen partij meer die op een andere wijze stemmen wist te vergaren. Toch bleven we het al die jaren meezingen: 

"You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one. I hope someday you’ll join us and the world will live as one." 

We behoorden tot de mensen die wilden dat het meer werd dan een droom. 

Opstand
Terwijl ik werkte in Bangladesh, India, Indonesië, Vietnam, Cambodja, Mali, in de stadssloppen waar mannen geen werk vinden en vrouwen en kinderen niets anders dan hun lichaam hebben om te verkopen, of op het verwaarloosde platteland waar de mannen weggetrokken zijn naar de Golfstaten om geld te verdienen, om de leningen af te betalen voor zaaigoed en mest dat de multinationals aan hen verkochten, en voor de tractoren die het oerwoud moesten opruimen om velden voor cassave (het voer voor de Europese varkens) aan te leggen, dacht ik wel vaak: "Hoe komt het toch verdorie dat al die mensen dat pikken, niet in opstand komen?" 

In onze veilige wereld vierden we gewoon Sinterklaasfeest, dachten dat die mensen ver weg zo vriendelijk bleven omdat ze nog onbedorven waren en met zo weinig toch altijd lachten en gelukkig wisten te zijn. "Goh, konden wij dat nog maar", hoorde ik wel eens iemand zeggen. Ik dacht aan die mensen die in gebieden moeten leven die aangetast zijn door de hebzucht van de grote bedrijven (die palmolie verbouwen om junkfood te kunnen maken en jaarlijks de boel afbranden zodat de apen in het vuur omkomen en de bewoners er bijna in stikken), of onderdanen zijn in landen waar het gesubsidieerde vlees uit Europa op de markten goedkoper is dan het geitenvlees van de boeren in de Sahel. waardoor het niet meer de moeite is die beesten te slachten en ze wat er nog in de woestijn wil groeien wegvreten. Wat als die mensen elkaar allemaal eens zouden vinden in een ideologie die het onrecht wat hen is aangedaan wil wreken? Wat zouden we dan vreselijk vervelende dingen mee gaan maken. Want dan komen ze bij ons halen waar ze recht op denken te hebben. Zo niet goedschiks, dan wel kwaadschiks. 

Citaat
Ik dacht dat allemaal te weten, maar ik begrijp er steeds minder van. Mannen met te veel testosteron in hun lijf vieren een orgie van geweld. Ik snap waar ze vandaan komen en ik kan wel doen net als alle mensen die zeggen dat ze niet bang zijn, maar ik maak me wel degelijk vreselijk veel zorgen. Niet om mezelf, maar om mijn kleindochters en alle mensen die nog geboren moeten worden. Want als eenmaal de geest uit de fles is, dan helpen bommen op al kapot geschoten steden niet meer.

Toch is er een sprankje hoop. Dat testosteron dat mannen die een wapen in hun hand gedrukt krijgen agressief maakt is hetzelfde hormoon dat er tijdens de kogelregen in het Parijse theater voor zorgde dat de mannen in een wanhopige poging op hun vriendin gingen liggen om haar te beschermen, hen te redden zodat ze later nog de baby's kunnen krijgen, die misschien weer willen geloven dat als we het ons voorstellen de aarde best een leuke planeet kan zijn om op te leven, maar dan wel samen. Imagine. 

Mijn testosteron is niet meer wat het geweest is en dat is een eufemisme omdat ik vanwege de kankerbehandeling flink uit de castratiepot heb gesnoept, maar ik bid tot een god die ik nooit om iets gevraagd heb of ik, als ik in Bataclan was geweest, wat me lief is met mijn lijf zou hebben beschut. Mag ik in hemelsnaam het schild zijn, niet de schutter.

 
Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1744 Re: Re:

2015-11-20 21:01

#1742: - Re:  

 Ik praat niets goed, ik laat zien wat fout is.

Stop eindelijk eens met het in de mond leggen van woorden. Ik heb je dat nu al vaak genoeg gevraagd. Word eindelijk eens volwassen genoeg om dat dan ook te doen.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1745

2015-11-20 21:04

LIVE Derde dode appartement Saint-Denis dan toch geen vrouw

16/11/15 om 11:51 - Bijgewerkt op 20/11/15 om 21:57

In het door de politie bestormde appartement in de Franse voorstad Saint-Denis is een derde lichaam aangetroffen. In tegenstelling tot eerdere berichten zou het niet gaan om een vrouw. Volg het nieuws LIVE.

  • Frans minister: 'Doodverklaarde terrorist was wellicht brein achter aanslag Mali'

    Het brein achter de terreuraanval op een luxehotel in Mali zou volgens de Franse regering de maanden geleden dood verklaarde islamist Mokhtar Belmokhtar geweest zijn. Die heeft de bloedig geëindigde gijzeling in de Malinese hoofdstad Bamako zeer waarschijnlijk georganiseerd, zei minister van Defensie Jean-Yves Le Drian op televisiezender TF1.

    In juni had de Libische regering meegedeeld dat Belmokhtar bij een gerichte Amerikaanse luchtaanval in het oosten van Libië werd gedood, wat door het terreurnetwerk al-Qaeda later werd ontkend. De eenogige al-Qaeda-veteraan wordt beschouwd als de leider van de terreurgroep in noordelijk Afrika. Hij zou ook de aanval op de installatie voor gasproductie in Algerije bevolen hebben, waarbij twee jaar geleden 35 gijzelnemers werden omgebracht, onder hen ook drie Amerikaanse burgers. De aanval op het Radisson Blu-hotel werd in een geluidsfragment, dat werd uitgezonden door de Qatarese nieuwszender al-Jazeera, opgeëist door de islamistische groepering Al-Moerabitoen, een Algerijnse groep die banden heeft met al-Qaeda. Bij de aanval werden minstens 27 gijzelaars en drie gijzelnemers gedood.

    Dezelfde groep had op 7 maart ook al de verantwoordelijkheid voor een aanslag op een ander hotel in Bamako opgeëist, waarbij vijf doden vielen, drie Malinezen, een Fransman en een Belg.

     

    Bron


Gast

#1746 Re: Re: Re: te

2015-11-20 21:28

#1744: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Re: Re:  

 als je terug leest zie je het zelf wel. Maar goed dat geeft links natuurlijk niet toe, dat ook zij niet alles goed doen. Echte vluchtelingen oke, maar economische redenen verkeerd moment omdat ook nu te doen en natuurlijk de albaniers enz

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1747 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-20 21:29

De PVV wordt steeds populairder: laat het Nederlandse volk zich weer massaal misleiden?

 

De PVV, de partij van Geert Wilders, blijft aan populariteit winnen. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de PVV 33 zetels behalen. De vluchtelingencrisis stuwt de PVV naar de op één na hoogste score ooit behaald.

Veel mensen zien Wilders als redder van Nederland. Hij wint enorm aan aanhang met zijn verhaal over islam en vluchtelingen. De Facebookpagina Alternatieve Media Nederland publiceerde onlangs een ingezonden lijst met punten waar de PVV zich werkelijk mee bezig heeft gehouden.

Wat blijkt? De PVV komt helemaal niet op voor de gewone man. De gemiddelde PVV-stemmer denkt dat er veel schort aan de ouderenzorg omdat we nu meer vluchtelingen opvangen of omdat Marokkaanse pensioengerechtigden in hun thuisland van hun pensioen genieten.

Hieronder volgt de lijst:

1. In strijd met de gewekte verwachtingen stemde de PVV tegen het opstellen van een armoedebeleid en tegen gelijke rechten op WW en ziektewet voor flexwerkers.

2. De PVV stemde voor bezuinigingen op jonggehandicapten en sociale werkplaatsen, voor het afschaffen van de alleenstaandeouderkorting en voor het korten van de huurtoeslag. Dat laatste kost huurders met een laag inkomen zo’n 180 euro per jaar.

3. De belofte van de PVV om tegen ‘graaiers en profiteurs’ in actie te komen blijkt eveneens loos te zijn. De partij stemde tegen het invoeren van een Balkenendenorm in de cultuursector en in de zorg. En voor de belastingvoordelen van het Koningshuis.

4. Gezinnen met een maandinkomen vanaf 1.950 euro mogen van de PVV niet meer in een sociale huurwoning gaan wonen.

5. Lonen in de publieke sector willen ze bevriezen.

6. Voor de verkiezingen (2010) eiste de PVV ‘absolute transparantie’ over de ontwikkeling van de koopkracht in Nederland, nu vindt de partij het niet meer nodig dat deze cijfers in de rijksbegroting worden gepubliceerd.

7. De PVV beloofde dat de zorg beter en betaalbaar zou worden en ouderen meer rechten en voorzieningen zouden krijgen. In werkelijkheid stemde de PVV in de Tweede Kamer voor hogere eigen bijdragen en voor bezuinigingen op het persoonsgebonden budget (pgb) en de begeleiding van ouderen in de dagopvang met een IQ boven de 70.

Wilders zegt tegen marktwerking in de zorg te zijn, maar stemde voor particuliere investeringen en winstuitkeringen in ziekenhuizen en voor betaalde voorrangszorg via zogenaamde SOS-artsen.

8. De PVV stemde tegen een meer inkomensafhankelijke premie (ZIEKENFONDS!), tegen maatregelen om wachtlijsten in de jeugdzorg te verminderen en zelfs tegen het in stand houden van het wettelijk recht op jeugdzorg.

9. De PVV stemde ook tegen een passende indicatiestelling voor AWBZ-verzekerden, waardoor meervoudig gehandicapten en mensen met een intensieve zorgvraag nu geen gebruik kunnen maken van een pgb.

10. Ook agenten in spe moeten het ontgelden: de PVV stemt in met bezuinigingen op de politieopleiding en betaalt aspirant-agenten geen vergoeding meer. Voor zij-instromers wordt het zo onmogelijk om politieagent te worden. De PVV stemde in met het afschaffen van de zogenaamde ‘Montfrans-middelen’, geld dat gemeenten gebruiken voor hun veiligheidsbeleid.

11. De PVV weigert ook alcoholverslaafden in het verkeer extra aan te pakken en is tegen concrete voorstellen om de oververtegenwoordiging van niet-westerse jongeren in de criminaliteit terug te dringen.

12. Recidive wil de PVV wel terugdringen, maar door te bezuinigen op reclassering en een snelle re-integratie van ex-gedetineerden af te wijzen, blijft ook dit een loze belofte.

13. De PVV laat gewone mensen in de file staan, maar laat de rijken rijden. De partij stemde in met betaalde elite-tolrijbanen, waarop mensen met geld de files kunnen passeren, tegen mobiliteitsmanagement voor werkgevers en werknemers, tegen geld voor sneller onderhoud van bestaande wegen en tegen maximale sluitingstijden van spoorwegovergangen.

14. De spoorwegen hoeven van de PVV niet weerbestendig te worden gemaakt en de prijs voor een trein- of buskaartje mag sneller stijgen dan de kosten voor een auto.

15. De PVV stemde tegen een voorstel om het tekort aan fietsenstallingen bij stations op te lossen en tegen een minimum-voorzieningenniveau voor openbaar vervoer in het landelijke gebied.

16. De PVV verklaarde zich ook tegen het verbeteren van de verkeersleiding bij ProRail, tegen een inventarisatie van knelpunten op het spoor en tegen een onafhankelijke klachteninstelling voor het openbaar vervoer. De reisinformatie en communicatie met reizigers bij een ongeluk op het spoor hoeft van de PVV niet te worden verbeterd.

17. De PVV was in de verkiezingstijd kampioen dierenrechten. Na de verkiezingen veranderde dat snel. De fractie stemde tegen verplichte brandbestrijdingsmiddelen in stallen – waar de laatste vijf jaar ruim 700.000 dieren levend zijn verbrand. De partij stemde tegen betere controle op de intensieve veehouderij, tegen een voorstel om de dierenwelzijnsregels aan te scherpen, tegen plannen om gaandeweg een einde te maken aan de bio-industrie, tegen een verkoopverbod voor de bedreigde blauwvintonijn, tegen het in stand houden van het systeem van dierenrechten na 2015, maar voor de plezierjacht op wilde zwijnen op de Kroondomeinen.

18. De PVV stemde ook tegen een vergunningenstop voor megastallen. Bovendien was de partij tegen het voorstel om vervuilende bedrijven te laten meebetalen aan het opruimen van dioxine in onze rivierbodems, tegen een actieplan om zwerfafval aan te pakken, tegen gesprekken met België om te voorkomen dat de Westerschelde verder zou moeten worden uitgediept, tegen het voorstel om meer openheid te geven over de plannen voor nieuwe kerncentrales en voor de bouw van nieuwe kolencentrales.

19. Het woord ‘democratie’ valt vijftien keer in het PVV-verkiezingsprogramma, het begrip ‘vrijheid’ nog vaker. Na de verkiezingen stemde de partij echter tegen de verbetering van de informatievoorziening van de regering aan de Kamer over Europese besluitvorming en de invloed van Nederland daarop. In strijd met haar beloften stemde de PVV tegen een nieuwe wet die de financiering van politieke partijen inzichtelijker moet maken.

20. Ook de belofte voor meer openheid werd gebroken: de partij stemde tegen openbaarmaking van de zakelijke belangen van ministers en hoe zij met die belangen zijn omgegaan. De beloofde onafhankelijkheid van ‘Brussel’ leidde niet tot steun voor voorstellen om meer zeggenschap te krijgen over onze land- en tuinbouw.

21. De PVV verzet zich ook niet tegen de groeiende Europese bemoeienis met onze woningcorporaties.

22. De partij stemde voor meer invloed van ‘Brussel’ op de Nederlandse begroting.

23. De ‘falende magistratuur’ is volgens de PVV een bedreiging voor onze democratie, maar de partij stemde tegen een onderzoek naar de invloed van de manier van financieren van de rechterlijke macht op de kwaliteit van de vonnissen.

24. Een paar maanden geleden stemden ze tegen afschaffing eigen risico voor mensen met chronische aandoening en ouderen…

De PVV claimt er voor de gewone man te zijn, maar stemde toch voor verdere liberalisering van de sociale huursector, voor TTIP en tegen de miljonairsbelasting waarmee het gat tussen arm en rijk kleiner zou moeten worden.

Laat bovenstaande lijst goed tot je doordringen voordat je besluit om tijdens de volgende verkiezingen op de PVV te gaan stemmen.

 

Bron

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1748 Re: Re: Re: Re: te

2015-11-20 21:30

#1746: - Re: Re: Re: te 

 En dus kom je weer niet op de proppen met wat ik je vraag aan te tonen om je eigen bewerigen te staven. Toon aan waar je iemand van beschuldigt of hou je kop dicht. Dom geleuter kan iedereen produceren.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1749 De leugens van de PVV

2015-11-20 21:33

PVV'er Sharpe schuldig aan geweld en misleiding

PVV-Kamerlid en ex-atleet James Sharpe heeft zich schuldig gemaakt aan geweld en misleiding. De PVV'er stak als atleet de toenmalige tienkampkampioen Robert de Wit met een spike in het gezicht. Ook bedreigde hij een starter.

Binnen de atletiekwereld stond hij bekend als gewelddadig. Na zijn sportloopbaan is een bedrijf onder leiding van Sharpe twee keer bestraft wegens grootschalige misleiding van consumenten.

Sharpe werd eind jaren tachtig voor een half jaar geschorst na zijn gewelddadige en intimiderende optreden, zo bevestigt een bron bij de atletiekbond KNAU. Oud-atletiekkampioen De Wit deed geen aangifte, maar wil niet ingaan op de geweldpleging door Sharpe. Meerdere bronnen binnen de atletiekwereld bevestigen dat Sharpe vaker agressief gedrag vertoonde. Ook later in zijn leven zou hij 'supergewelddadig' zijn geweest. "Zo'n type hoort absoluut niet thuis in de Tweede Kamer", aldus een bron, die anoniem wil blijven uit vrees voor de toorn van Sharpe.

Mensen uit de atletiekwereld waren naar eigen zeggen opgelucht dat Sharpe in de jaren negentig naar Oost-Europa verhuisde. Als ondernemer heeft hij in Hongarije een spoor van vernieling achtergelaten. De mededingingsautoriteit GVH van Hongarije bevestigt dat telecombedrijf Digitania, waar Sharpe topman was, consumenten voor miljoenen euro's heeft misleid. Volgens een GVH-woordvoerder gebeurde dat 'op grote schaal' en 'langdurig'. "De hele operatie was bedoeld om te misleiden", aldus de woordvoerder, die spreekt van een 'zeer ernstige zaak'.

Het bedrijf van Sharpe lokte consumenten naar chatrooms op internet, waar ze in contact konden komen met aantrekkelijke vrouwen, tegen hoge vergoedingen per sms. De vrouwen waren in werkelijkheid helemaal niet beschikbaar en de begeleidende teksten waren verzonnen. Ook de sms'jes die gebruikers ontvingen, waren verzonnen. Sharpe is zelf niet vervolgd, maar dat komt volgens de woordvoerder van GVH omdat de mededingsautoriteit daartoe niet bevoegd is. Digitania kreeg de hoogst mogelijke boete, zo'n 260.000 euro, 10 procent van de omzet.

In een tweede zaak is Digitania dit jaar opnieuw veroordeeld, ditmaal wegens 'oneerlijke commerciële activiteiten'. Het bedrijf werkte toen samen met twee andere ondernemingen, Gold Sweet en Formatel, die ook allebei veroordeeld werden. In de tweede zaak bedroeg de boete zo'n 132.000 euro.

De veroordelingen staan op schrift, maar Sharpe ontkende dinsdag de aantijgingen. "Er klopt niets van." (GPD)

 

Bron

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1750 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-11-20 21:38

Wilders vindt Tweede Kamer nepparlement. Waarom stapt hij er niet uit?

 

Afgelopen week verklaarde PVV-leider Geert Wilders tijdens de Algemene Beschouwingen bij een interventie van D66-leider Alexander Pechtold dat de Tweede Kamer een nepparlement is. Dit naar aanleiding van een debat over het vluchtelingenprobleem en de vermeende islamisering van Nederland. Vraag is waarom Wilders en zijn fractieleden deel willen uitmaken van wat hij als een nepparlement ziet. Want als de Tweede Kamer werkelijk een nepparlement is, dan is Wilders een nepfractievoorzitter en de PVV een nepfractie met nepleden.

De uitspraak over het nepparlement was niet uitgeschreven in Wilders’ bijdrage, maar ontstond dus in een woordenwisseling met Pechtold. Wilders lijkt een en ander te verwarren. Hoewel goed aannemelijk kan worden gemaakt dat de kabinetten Rutte een rampzalig, anti-cyclisch economisch beleid hebben gevoerd, het huidige kabinet over allerlei beleidsterreinen intern verdeeld is tussen VVD en PvdA en geen slagvaardigheid en ambitie uitstraalt wil dat nog niet zeggen dat slecht beleid gelijkgesteld kan worden aan een nepparlement.

Nep heeft de betekenissen bedrog, imitatie, misleiding, namaak, schijn, vals, rommel, onecht. Het kan om andere redenen best dat de macht van Nederland niet in de Tweede Kamer ligt. Maar in de bestuurskamers van de multinationals, de Europese Unie of de Amerikaanse ambassade in Den Haag. Goed voorstelbaar is dat de echte beslissingen daar worden genomen en niet in de Tweede Kamer die enkel mag dienen als voorkant.

Waarom wil de PVV dat zegt de misleiding te doorzien dan nog langer deel uitmaken van wat het ziet als een schertsvertoning? Waarom zoekt Wilders niet de buitenparlementaire actie als hij het parlement volgens eigen zeggen heeft ontmaskerd als bedrog? Door het parlement een nepparlement te noemen, maar gewoon in die poppenkast te blijven functioneren tast Wilders vooral zijn eigen geloofwaardigheid aan. Als hij een vent is die meent wat hij zegt, dan resteert hem na zijn gevolgtrekking dat de Tweede Kamer een nepparlement is een laatste stap: het uit het parlement stappen van hem en zijn fractie. Door gewoon te blijven zitten laadt Wilders de verdenking op zich te handelen in nepargumenten en nepemoties. Eenvoudigweg een neppoliticus te zijn.

 

Waarom hij er niet uitstapt? Omdat hij en zijn trawanten dan een dikke ton de man mislopen. Daarom blijft hij zelf meedoen aan dat 'nepparlement'. De burger betaalt wel voor die 'nep'.