Zeg nee tegen azc Brunssum

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg nee tegen azc Brunssum.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1126

2015-11-14 22:07

De grenzen sluiten geeft een illusie van veiligheid. Het is een sprookje dat niet zal helpen." Dat zei minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) zaterdag bij Pauw over berichten dat een van de terroristen in Parijs als Syrische vluchteling via Griekenland Europa binnen is gekomen.
Onder meer PVV-leider Geert Wilders greep de berichten aan om weer te pleiten voor het sluiten van de grenzen voor vluchtelingen. Koenders zei de angst dat er onder de vluchtelingen terroristen zitten te begrijpen, omdat dat niet uit te sluiten valt. Maar hij wees erop dat terroristen ook al toesloegen voordat de grote vluchtelingenstroom op gang kwam. ,,Bovendien ontvluchten vluchtelingen juist wat we gisteren zagen." Wel zei hij dat naïviteit niet op zijn plaats is: de vluchtelingen moeten goed gescreend worden.
Koenders beaamde de woorden van premier Mark Rutte dat Nederland in oorlog is met IS. Nederland doet met F16's mee aan bombardementen op doelen van IS in Irak."

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1127

2015-11-14 22:09

Aboutaleb: tijd om IS weg te vagen

 

"Ik ben geen militair strateeg, maar als bestuurder zeg ik: het is tijd om die 40.000 tot 50.000 mensen die zich hebben aangesloten bij IS weg te vagen", zegt de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb in een reactie op de aanslagen in Parijs.

Volgens Aboutaleb zijn leden van IS "voor sommige lieden elders in de wereld een symbool voor iets". Pas als zij weg zijn, verdwijnt ook het probleem, aldus Aboutaleb.

'Moslimgemeenschap moet zich uitspreken'

De Rotterdamse burgemeester benadrukt dat de islamitische gemeenschap van zich moet laten horen. "Want deze gebeurtenissen keren zich in de eerste plaats tegen moslims in Europa. Volgens mij moeten alle vredelievende moslims in Europa hier krachtig stelling tegen nemen."

Na de aanslagen op Charlie Hebdo vroeg de moslimgemeenschap zich volgens Aboutaleb af of zij niet werd gezien als verantwoordelijke. "Dat zijn ze absoluut niet", zegt hij. "Maar de impact van deze aanslagen is zo groot dat het belangrijk is dat de gemeenschap krachtiger dan ooit van zichzelf laat spreken."

Eerder vandaag ​drukte premier Rutte zich ook in stevige bewoording uit over de aanslagen: "We zijn in oorlog met IS."

 

Bron

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1128

2015-11-14 22:11

Emcemo en Htib: stop iedere vorm van steun aan terrorisme 

"Met afschuw, verdriet, angst en woede hebben wij de gebeurtenissen afgelopen nacht in Parijs gevolgd. Wij zijn allen opnieuw geconfronteerd met de dreiging van terreur die geen enkele ideologie, religie of welk doel dan ook dient. Wij zijn gevangen genomen door de fanatieke, achterlijke, walgelijke schepsels die geen besef hebben van het leven en niet beseffen dat ze door geweld niets zullen bereiken. Het is heel erg voor de slachtoffers en hun nabestaanden dat ze met dit zinloze geweld werden geconfronteerd." Dat schrijven Emcemo en HTIB in een gezamenlijke verklaring. 

De organisaties vervolgen hun verklaring als volgt:

Geschiedenis leert dat geweld nooit winnaars heeft maar alleen verliezers. Is het echt zo moeilijk om het leven van anderen te respecteren en liefde voor elkaar te hebben in plaats van te haten en te doden?

Wij als HTIB,EMCEMO, zien deze laatste geweldsgolf in Parijs als een keten van acties die eerder dit jaar ook in Turkije, in Suruç en Ankara en Beirut hebben plaatsgevonden waar ook heel veel slachtoffers zijn gevallen.

Wij veroordelen met klem iedere vorm van geweld en terreur of het van een kleine groep afkomt of van een staat. Het is onze opgedragen taak  om tegen elke vorm van geweld op te treden. Of het dicht bij huis is of ver weg, of het voor of tegen een ideologie is, en of het een zogenaamd “heilige doel” zou dienen.

Stop met angst zaaien, en bangmakerij en geef liefde een kans. Wij roepen de handlangers, beschermers, politici, wapenleveranciers van deze terroristen op om zich te beseffen dat ze ook bloed aan hun handen en geweten hebben van deze onschuldige mensen.

Stop met uw steun nu!!! Wij beseffen dat het een zeer moeilijke taak is om de veiligheid van de burgers te waarborgen maar wij roepen ook alle politici en verantwoordelijken op om niet paniekerig te reageren en de onschuldige burgers te benadelen en hun dierbare vrijheden beperken. Laat terreur hiermee geen kans krijgen. Wij roepen iedereen op om handen in elkaar te slaan en solidair te zijn met de slachtoffers, hun nabestaanden en alle volkeren die onze solidariteit vandaag hard nodig hebben.

HTIB, Turkse Arbeiders Vereniging Nederland EMCEMO, Euro-Mediterraan Centrum Migratie & Ontwikkeling 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1129

2015-11-14 22:17

 

Marokkaans Jongeren Geluid

MJG kwalificeert de aanslagen in Parijs, Beiroet, Ankara, Gaza en elders in de wereld als afschuwelijk, verschrikkelijk en onbegrijpelijk. Het zijn werkelijk aanslagen op de mensheid. De terroristen in kwestie hebben hiermee getracht onze samenleving in gesepareerde groepen te verdelen en het hatelijk sentiment verder te verstevigen. Wij weigeren om hierin mee te gaan en verzoeken iedereen om juist nu de handen in een te slaan en bij elkaar te blijven staan. Onze samenleving, onze wereld, is vele malen sterker dan het demagogisch gedachtegoed van deze haatzaaiers. Wij weldenkende mensen weten dat hun ideologie niet is gebaseerd op religie of ratio, maar op angst en haatzaaierij. Ondanks al het vergoten bloed, dienen wij elkaars handen stevig vast te houden en elkaar lief te hebben opdat de haatzaaiers niet overwinnen.

Onze gedachten gaan uit naar de overledenen en wij wensen de gewonden een spoedig herstel. Ook wensen wij de nabestaanden veel sterkte en geduld toe. Werkelijk waar verschrikkelijk, wat er gebeurd is.

Together, we are strong. Pray for the world.

 


Anonymous

#1130 Re:

2015-11-15 00:04

#1123: -  

 Het gaat om jouw gezondheid, niet die van de therapeut. Als jij het niet de moeite waard vindt om daar (ook na één jaar) aan te werken, dan is dat jouw goed recht. Maar ook jouw verlies.

Weet je wat ik vreemd vind? Dat mensen die zichzelf opblazen goed leesbare paspoorten achterlaten. Hoe overleeft zo'n paspoort de klap? Niet alleen nu in Parijs, maar bijvoorbeeld ook in januari (Charlie Hebdo) en bij de Twins Towers (11 september 2001). Je zou bijna denken dat de terroristen willen dat die paspoorten gevonden worden, want waarom zou je anders als terrorist überhaupt identificatie bij je hebben? Misschien de moeite waard om eens na te denken waarom een zelfmoordterrorist zou willen dat zijn paspoort gevonden wordt?

Voordat alweer iemand begint te roepen dat ik de terroristen verdedig of Rutte en Peter R. de Vries gelijk geef: ik vraag mij dat alleen maar af en suggereer absoluut geen complot of een "inside job".

Een andere mogelijkheid is natuurlijk ook nog, dat het paspoort niet van de terrorist is, maar van één van de slachtoffers. Ik weet het niet. Laten we de resultaten van verder onderzoek afwachten.


Gast

#1131

2015-11-15 00:18

Mijn dochters kunnen nu NIET meer even alleen: naar het speeltuintje in Semmelweisstraat, fietsen achter op de parkeerplaats bij de vlindertuin, naar het speeltuintje naast de kerk, naar het pakje van schuttershof enz. Wat zal het straatbeeld zijn in de directe omgeving? Er is een hoop vrijheid van de Brunssumse burger afgenomen.. Bij de Spar zal het ook gezellig gaan worden...
VLUCHTELINGEN NIET WELKOM

#1132

2015-11-15 00:44

Hou ellende, rampspoed en intellectuele tekortkoming, ziektes en extremisten waar ze zijn. Voorkom uitbreiding van ellende, en hou alles onder controle.

Open vooral GEEN ACZ's in je omgeving.


Gast

#1133

2015-11-15 00:50

                


Gast

#1134 Re:

2015-11-15 00:53

#1132: VLUCHTELINGEN NIET WELKOM -  

 Tenminste één van de terroristen die gisteren aanslagen in Parijs hebben gepleegd was een Fransman. Die was dus al jáááren in Frankrijk.

Terrorisme heeft niets te maken met een AZC.

Alleen hersendoden denken dat slachtoffers van terrorisme zelf terroristen zijn.


Gast

#1135 Re:

2015-11-15 00:55

#1132: VLUCHTELINGEN NIET WELKOM -  

 Je kunt niet alles onder controle houden. Terroristische aanslagen kwamen ook voor voordat er AZCs waren. Terroristen waren er zelfs al voordat de islam ontstond.

Alleen hersendoden denken dat slachtoffers van terrorisme zelf terroristen zijn.


Gast

#1136 Re:

2015-11-15 00:56

#1132: VLUCHTELINGEN NIET WELKOM -  

Hou ellende, rampspoed en intellectuele tekortkoming, ziektes en extremisten waar ze zijn. Dan blijf waar je bent.


Gast

#1137 Re:

2015-11-15 00:58

#1132: VLUCHTELINGEN NIET WELKOM -   Open vooral GEEN ACZ's in je omgeving.

 Allez vooruit, wij houden de Algemene Capelse Zwemvereniging in Capelle. Jij jouw zin. Zou ook raar zijn een Capelse zwemvereniging in Brunssum.


Gast

#1138 Re:

2015-11-15 01:00

#1132: VLUCHTELINGEN NIET WELKOM -  

 Er zijn zeker ook nog nooit terroristische aanslagen geweest in Amerika?

Alleen hersendoden denken dat slachtoffers van terrorisme zelf terroristen zijn.


Gast

#1139

2015-11-15 01:10

Toch vreemd dat al die schietpartijen in Brunssum niemand bang schijnen te maken, terwijl half Brunssum en omstreken al in zijn broek schijt voor dingen die nog nooit in Brunssum of omstreken gebeurd zijn door mensen die nog nooit in de buurt van Brunssum zijn geweest.


Maar ja, alleen hersendoden denken dat slachtoffers van terrorisme zelf terroristen zijn.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1140

2015-11-15 02:18

Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op

 

Stukje Nederlandse cultuur, gisteravond in het Drentse Oranje. Volgevreten burgers die, opgefokt door politici en media, gehoor gevend aan de oproep van hun Führer om in verzet te komen, helemaal apestront gingen omdat er, TIJDELIJK, veertienhonderd door oorlog getraumatiseerde vluchtelingen worden opgevangen in een vakantiepark aan de andere kant van een kanaal, een VVD’er die daar stinkend rijk van wordt, terwijl zijn partij die vluchtelingen liefst gisteren al op de rubberboot terug naar Assad en Poetin zet, een staatssecretaris die belaagd wordt, de media die empathisch spreken van ‘boze burgers‘ die dreigden dat er doden gaan vallen. Die vrouw die voor de auto van Dijkhoff ging staan: “Dikke BMW! Dikke BMW!” en die krijste als een varken toen ze daar werd verwijderd, hysterische journalisten die tweetten dat de staatssecretaris op mensen was ingereden en ’s avonds zaten de boze burgers te schitteren bij Pauw.

Dat, lieve lezers, is nou Nederland in geconcentreerde vorm. En het ‘dorp’ (het is meer een rij huizen langs een kanaal) heet nog ‘Oranje’ ook. Dat verzin je niet. Een soort Kandor op de hei.

Terroristen en verkrachters

Vreemd is het natuurlijk niet, die hysterie van de dorpelingen. De afgelopen maanden zijn vluchtelingen afgeschilderd als terroristen en verkrachters, pedo’s, antisemieten, bedriegers, profiteurs, rovers, extremisten, en pindakaasschenders. Gisteren opende de PVV een meldpunt overlast door asielzoekers. Dan schrik je natuurlijk wel als Telegraaf-lezer, als je er in één keer (twee keer, om precies te zijn) veertienhonderd voor je deur krijgt.

Journalisten gedragen zich totaal onverantwoordelijk door het vuur tot novahitte op te stoken. Als je een staatssecretaris, die al door dolle apen is belaagd, er ook nog van beschuldigt mensen te overrijden, dan ben je geen journalist maar een haatpropagandist. Ja, ik heb het over jou, Bas Paternotte, en over jou, Rosa Timmer. Dat is ophitsen, wat jullie doen. En als ik Dijkhoff was, deed ik aangifte tegen die ‘aangereden’ vrouw. Kijk d’r liegen, voor de camera.

Kale brulapen

Bedreigingen, hakenkruizen, kale brulapen, ik bedoel kijk eens goed naar die tronies, naar dat Bokito-gedrag. Wethouders die worden bedreigd, aanslagen op opvangcentra, in Duitsland is al een dode gevallen maar onze media blijven vol begrip voor de daders. ‘Boze burgers’, ‘ongeruste bewoners’, de vluchtelingen zijn het probleem. Nog geen pot pindakaas hebben ze aangeraakt, maar de problemen zijn nu al ‘onbeheersbaar‘. Veertienhonderd vluchtelingen op 150 bewoners, dat kun je ze niet aandoen, janken de media. Moet je godverdomme zien wat een ZEE van ruimte ze daar hebben. Waar moeten die vluchtelingen dan heen? De Pijp? 

Niemand die stilstaat bij de ellende die de vluchtelingen hebben meegemaakt, hun hele leven, dat ze hebben moeten achterlaten, de kinderen die ze in hun armen hebben zien sterven, de beproevingen die ze hebben moeten doorstaan op hun reis hier naartoe. Nee, het gaat om de gevoelens van een groep verwende burgers die berserk gaan bij de aanblik van een BMW.

En in plaats van het waterkanon erop te zetten, gaat de politie in onderhandeling met de extremisten die een staatssecretaris aanvallen, de weg blokkeren en vluchtelingen een veilige plek ontzeggen. 

Joods-christelijke cultuur

Nogal een contrast met de manier waarop de politie afgelopen zomer omging met de opstandelingen in de Schilderswijk. Elke dag onderdrukt en gediscrimineerd, slachtoffer van extreem politiegeweld, maar ze werden kapotgemaakt door de media. ‘Haatapen’ waren het volgens dezelfde ‘journalisten’ die nu spreken van de ‘heldinnen van Oranje‘.

Tja, als je arm bent en een getinte huid hebt, is er wat minder begrip voor je woede, voor je ongerustheid, voor de ‘sociale grenzen‘ waar je tegenop loopt, dan als je een volvette blanke egoïst bent, constant in paniek omdat een ander weleens iets gratis zou kunnen krijgen.

‘Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op, ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe.’ Dat komt uit de bijbel, inderdaad. Dat is nou die joods-christelijke cultuur waar jullie zo trots op zijn.

Maar als puntje bij paaltje komt, neemt de Bataaf in jullie even de overhand. Dan blijkt dat joods-christelijke al net zo’n bedreiging als de islam.

 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1141

2015-11-15 02:19

De terreur van de bezorgde burger

Het liep uit de hand in Oranje, waar bewoners een staatssecretaris te lijf gingen (maar niet te lijf genoeg, schreef een grote denker in NRC) en in Woerden, waar bezorgde burgers met bivakmutsen Syrische oorlogsslachtoffers, waaronder 51 kinderen, belaagden met nitraatbommen(“Kinderfeestje!” roept iemand in de straat. ‘Volkomen logisch’, schrijft een grote denker in Het Parool). 

In Oisterwijk moest de politie ingrijpen omdat de plaatselijke jeugd vluchtelingen treiterde. In Purmerend zijn burgemeester en wethouders gezwicht voor de ernstige bedreigingen door bezorgde burgers: het geplande azc gaat in die gemeente niet door. En Wilders, die zogenaamd niet achter dit geweld staat, feliciteert de bedreigers met het klinkende resultaat.

Horrorverhalen

Het huis van de staatssecretaris moet nu worden beveiligd, elders worden wethouders bedreigd door bezorgde burgers en in Utrecht liet zondag de Nederlandse afdeling van Pegida van zich horen. Burgemeesters van verschillende gemeenten voelen zich genoodzaakt veiligheidsmaatregelen te nemen tegen bezorgde burgers die gehoor geven aan Wilders oproep om in verzet te komen en die er door de horrorverhalen over vluchtelingen van overtuigd zijn geraakt dat ze de Nazi’s bevechten in plaats van mensen die op de vlucht zijn voor bommen en gifgas. 

Je zou dus kunnen stellen dat het pretty f*cking uit de hand aan het lopen is, de terreur van de bezorgde burgers, maar volgens Bas Heijne blijft de haat ‘virtueel’. Het geweld, de bedreigingen, de oproepen om moslims te vergassen, vluchtelingen in brand te steken, ‘het is de ander de maat nemen’, schrijft Heijne. Meer niet.

Overgewaaide jodenhaat

Nou zijn we van Heijne wel wat gewend op het gebied van de wereldvreemdheid (hij zei in een Vrij Nederland-interview dat Wilders zijn draagvlak zou verliezen zodra hij zou stoppen zijn haar te verven, jodenhaat is volgens hem overgewaaid uit de Arabische wereld en de maatschappelijke onrust na de moord op Pim Fortuyn speelde zich volgens hem vooral af op televisie), maar ook Volkskrant-columnist Bert Wagendorp meent dat er niks aan de hand is: ‘Volgens mij laat de wijze waarop de opvang van vluchtelingen verloopt, zien dat dit nog altijd een redelijk land is’, schrijft Wagendorp, nota bene nadat hij min of meer dezelfde opsomming van geweld en beveiligingsmaatregelen heeft gemaakt die ik hierboven deed.

Het hoofdredactionele commentaar van de Volkskrant van vandaag is een pleidooi voor het recht van Pegida om te betogen, maar ‘radicalen aan beide zijden hebben niet de bereidheid om kennis te nemen van andere standpunten’, aldus de Volkskrant. Alsof er op die Pegida-betoging niet werd geroepen dat “de massieve inteelt in de islamitische cultuur vrijwel onomkeerbare schade aan de moslims toebrengt, met inbegrip van grote schade aan de intelligentie en geestelijke gezondheid van moslims” en “een andere reden om moslims te verachten en te haten om hun krankzinnige ideologie, want het is nooit een religie van vrede.” 

Gezonde hekel

Nee, je bent radicaal als je je verzet tegen dit soort Nazigebral, in plaats van dat je je eigen mening bijstelt want nou, dat is jouw mening en die is net zoveel waard als die van mij, nietwaar. Dus als ik wat van jouw mening overneem en jij wat van mijn mening, als we beiden wat van onze radicaliteit inleveren komen we ergens in het midden uit en dan hou ik op met moslims knuffelen en jij met moslims haten, dan hebben we gewoon allebei, op niet-radicale wijze, gewoon gezellig een gezonde hekel aan moslims.

Binnenin de Volkskrant wordt de haatbagger ook al gebagatelliseerd. Een zekere Freek uit Hoogeveen wil dat er zo snel mogelijk een nieuwe Hitler opstaat die een einde maakt aan de vluchtelingen, maar dat meent-ie volgens de schrijver van dit stuk helemaal niet. Nee joh, het ligt aan de sociale media. Die zijn niet geschikt voor debat en daarom wordt er opgeroepen vluchtelingen en moslims te verdelgen. 

Och, als diezelfde kalme bedaardheid maar eens werd betracht als er een moslim met een vlag loopt te zwaaien, of als er een zwartharige jongen op zwartrijden wordt betrapt. Maar gek hè, op de één of andere manier kunnen we een Hitlergroet beter hebben als die gebracht wordt door een roomblanke bezorgde burger dan als een moslim zich eraan bezondigt.

De ene Hitlergroet is de andere immers niet.

UPDATE: de bezorgdeburgerterreur komt nu wel héúl dichtbij in Rijswijk, waar raadsleden onder andere de kinderen van PvdA-fractieleider Yvonne Hagenaars en minstens vijf van haar collega’s hebben bedreigd. Hé, het is in Purmerend op die manier gelukt en toen was de Führer erg trots, dus dan moet het in Rijswijk ook op die manier kunnen, toch?

 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1142 Maar dit is ook Brunssum:

2015-11-15 02:20

#1139: -  

 

Brunssumse start bloemenactie voor uitgejouwde vrouw

Geplaatst opdonderdag 22 oktober 2015 - 19:54
 
Irene Plas uit Brunssum besloot spontaan in actie te komen toen ze zag hoe Dasja Abresch werd uitgejouwd in Steenbergen omdat ze opkwam voor vluchtelingen.

Ze startte een actie om haar een hart onder de riem te steken, door een bos bloemen te sturen. Inmiddels heeft ze al ruim 125 euro bijeen, genoeg om meer dan een bos rode rozen te kopen. 

Als christen en CDA-lid ziet Plas het als haar plicht op te komen voor mensen die in de verdrukking dreigen te komen, zegt ze in de Limburgse kranten.

Lees vrijdag meer in Krant Digitaal(link is external) (editie Parkstad).

OK, we doen nu een rozenactie voor die dappere mevrouw. We hebben al 5 euries, maar ik wil een MEGABOEKET voor deze dame. DM me je bijdrage>

— Irene (-at-Limwierde) 21 oktober 2015

 

Bron


Gast

#1143 Re:

2015-11-15 05:16

#1126: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS -  

 het zijn er trouwens al 2 die als vluchteling zijn binnen gekomen. Er zijn al eerder in Europa mensen opgepakt die aanslagen wilden plegen. Het word moeilijker die te vinden als je er maar telkens meer binnen laat met duizenden tegelijk. Dan heb je nu Molenbeek waar ze met de bezem door willen, omdat er geradicaliseerde imam en gewoon extremisten zitten heel veel. Kijk dat je weet waar iedereen blijft voordat keer nog meer binnen haalt. Een regel kun je aanpassen ook als die in de grondwet staat. En ik vind dit een noodtoestand. Dit is in Frankrijk uit de hand gelopen en dat gaat het hier ook nog wel doen.


Gast

#1144 Re: Re:

2015-11-15 06:40

#1130: - Re:  

 is toch eigenlijk logisch dat ze dat willen. IS eist het op. Het is niet iets wat niemand mag weten. Raar is het idd wel dat na jezelf opblazen er nog iets heel blijft. 1 is doodgeschoten door politie. Mss had die het vliegtuig willen nemen erna en dan had hij zijn paspoort nodig. Ik heb ook geen idee


Gast

#1145 Re:

2015-11-15 06:48

#1139: -  

 Nee wat in Brunssum is gebeurd heeft te maken met criminaliteit. Ik ben geen crimineel dus ook niet bang. Voor de vluchtelingen ben ik niet bang, wel de terroristen die ertussen kunnen zitten want dat gaat om " ongelovigen" wat ik ook ben en is dus ook tegen mij gericht. 


Gast

#1146 Re:

2015-11-15 06:49

#1127: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS -  

 symbolen voor mensen elders in de wereld??? Wat dacht je van ook hier in europa


Gast

#1147 Re:

2015-11-15 06:50

#1128: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS -  

 met liefde overleef je wel een aanval met kalasjnikovs. Hoe moet dat dan. Die terroristen zijn gek. Weten niet wat liefde is. 


Gast

#1148 Re:

2015-11-15 06:54

#1133: -  

 denk je echt dat wij in die landen worden opgenomen zoals zij hier? De moslims mss. Er is in die landen sowieso al oorlog in de landen om geloof en vinden dat een land van hun is. Als jij van oorlog vlucht ga je niet daar naar toe


Gast

#1149 Re: Re:

2015-11-15 06:55

#1134: - Re:  

 en de anderen zijn met de boot als vluchteling gekomen met duidelijke instructies. Is makkelijker dan via mail of telefoon. 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#1150 Waarom brengt extreem rechts de Hitler=groet als zij geen neonazi's zijn?

2015-11-15 12:03