Zeg nee tegen azc Brunssum

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg nee tegen azc Brunssum.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2701 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-06 20:59

Steeds weer dat tuig

 

Kale koppen, bomberjacks, naar een vechtpartij hunkerend gajes op het Malieveld. Schorem, samengebald op een foto. Vechten voor Nederland. Vechten voor ons eigen. Eigen volk eerst. Wat is dat toch voor tuig.

Dan luister ik naar Buma op Buitenhof: ‘Vluchtelingenverdrag aanpassen want crisis en in de toekomst…Sobere opvang…’

WTF! Wat een onvoorstelbaar laf ventje ben je toch Buma. Hoe jij je God verraadt, naastenliefde verkwanselt om wat zetels van de PVV af te snoepen. Jij goddeloos persoon, die het tuig faciliteert en beloont voor zijn wangedrag. De PVV salonfähig maakt en bestaansrecht geeft.

Jezus is voor onze zonden gestorven, dus ook voor de jouwe Buma. Jezus is allang dood, maar ook postuum wordt Jezus keer op keer verraden door opportunistische Judassen als Jij.

Ik kijk nog een keer naar het begeleidende plaatje dat hoort bij het NOS-bericht. Tuig van de richel is het. En ze voelen zich gesterkt door verraders als Buma.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2702 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-06 21:00

En dat steekt nogal

Een Duitse politica is neergestoken door een vluchtelingenbeleidsgek. De dader bleek een typische Ariër te zijn, een voor Nederlandse begrippen ‘bezorgde burger’ zou je kunnen zeggen.

Je zou bijna begrip krijgen voor al die Nederlandse politici die proberen een dergelijke aanslag te voorkomen. Je weet wel, die politici die vinden dat vluchtelingen wel soberder kunnen wonen in containerwijken. Politici die vinden dat vluchtelingen het wel met minder dan het sociaal minimum kunnen doen, want verschil moet er zijn nietwaar?

Politici die lafjes hun oren laten hangen naar Nederlandse bezorgde burgers. Nee, om een aanslag van een vluchtelingenbeleidsgek hoeven de Nederlandse politici zich geen zorgen te maken.

Henriette Reker is een held, die de vloer aanveegt met die gekken en als beloning wordt neergestoken. Nederlandse politici zullen hun afschuw over die aanslag uitspreken en onverdroten doorgaan met het laffe xenofobische beleid dat ze zelf voeren.

En dat steekt nogal.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2703 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-06 21:01

Dreigbrieven

Nu zijn er gekken die denken ‘in naam van Geert Wilders’ te handelen. Ze willen een hoger doel dienen. Ze willen tot de eregalerij van de PVV toetreden. En om Geert een handje te helpen schrijven die malloten dreigbrieven. Dreigbrieven waarin je aankondigt de kinderen van een gemeenteraadslid te verkrachten als er een azc in ‘jouw’ buurt komt. Waarin je een burgemeester met de dood bedreigt.

Geert las in de Tweede Kamer brieven voor van mensen die aangerand, verkracht, bespuugd en omvergeworpen werden door dronken (?) hordes vluchtelingen. Voor mensen met een beetje gezond verstand was het duidelijk dat die brieven meestal verzonnen waren. Om Geert te helpen met zijn strijd tegen de islamisering.

Er is een categorie malloten die verzonnen brandbrieven schrijft aan Geert Wilders en Dreigbrieven aan eenieder die het niet met ‘hun’ Geert eens is. Daar komen ongelukken van kan ik u verzekeren.

Malloten die namens Geert denken te handelen. Nu was er een tijd dat in een ander land zich een dergelijk proces afspeelde, een buurland, voor zover ik weet. Maar ja, resultaten uit het verleden beloven geen garantie voor de toekomst.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2704 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-06 21:03

De tirades van Geert Wilders

Als weldenkende Nederlander kunt u uw schouders ophalen over de tirades van Geert Wilders in de Tweede Kamer, want u weet wel beter, maar er is een categorie mensen die zich aangesproken en aangemoedigd voelt door zijn uitspraken, zoals racisten, xenofoben, islamofoben, tuig dat het prettig vindt dreigbrieven te schrijven aan eenieder die Geert durft tegen te spreken, tuig dat voor de lol iemand die er ‘anders’ uitziet in elkaar ramt en tuig dat de zaak op stelten zet door vuurwerkbommen naar een azc vol vluchtelingen te gooien.

Geert gaat onverdroten voort met zijn tirades, maakt u zich geen zorgen. Hij gaat gewoon door met folderen tegen azc’s en het mobiliseren van knokploegen. Omdat zijn zieke geest dat leuk vindt. Om de boel op stelten te zetten. Geert weet hoe hij tuig en angstig volk moet mobiliseren. Zijn tirades zijn niet gericht aan u en mij. Hij weet heus wel dat dat hij een broodje aap verkoopt.

Er gaan ongelukken gebeuren kan ik u verzekeren, ongelukken door geweld, niet van islamieten, niet van vluchtelingen, niet van… Het geweld zal komen van roomblanke bezorgde burgers die zich aangesproken voelen door de tirades van Geert Wilders.

Hoewel mijn gezonde verstand aangeeft dat ik het wel zou moeten doen, ga ik geen vergelijkingen trekken met dingen die in het verleden zijn gebeurd. Dat laat ik aan de lezer over.

En nu ga ik de hond uitlaten.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2705 Het ware gezicht, hypocriete van Extreem Rechts

2015-12-06 22:51

Deel dit nummer

Muzikant Obed Brinkman wordt ernstig lastig gevallen sinds hij een kritisch nummer over de PVV schreef.

De heilige Vrijheid van Meningsuiting waar de PVV het altijd over heeft, geldt altijd, en iedereen mag zeggen wat hij wil… Zolang het maar pro-PVV is.

De Groningse muzikant Obed Brinkman maakte met zijn band O-BAT onlangs een protestlied tegen de PVV.

Nadat de Roze Khmer en PVV Kamerlid en zelfbenoemd kruisvaarder Martin Bosma het lied oppikten, wordt de muzikant uitgemaakt voor landverrader, delen aanhangers van Schreeuwwitje massaal zijn privételefoonnummer, en vallen hem thuis lastig.

De PVV vindt dat ze het absolute recht op vrijheid van meningsuiting heeft. Men wil de islam, het parlement, Marokkanen, links, Polen, asielzoekers en allerlei anderen ongeremd kunnen uitschelden en vernederen. F*ck de profeet.

Maar oh wee als iemand f*ck de PVV durft te zeggen, dan is het snel afgelopen met die vrijheid van meningsuiting.

Om eens een andere oneliner uit die hoek aan te halen:

Wij moeten niet toegeven aan terreur.

Daarom: Of je het nu eens bent met het nummer of niet, deel het, en maak de roze hordes duidelijk dat angst niet de maat der dingen is.

VIDEO

De tekst op Youtube luidt:

 

1

neo fascists

demons in disguise

spreading fear

hatred and lies

all they want

is total regime

discrimination

a demonic scheme

asylum seekers

under attack

bashing muslims

time to fight back

no more haters

that would be the day

f*ck geert wilders

and f*ck the pvv

2

all your ignorance

and all your madness

spreading fear and lies

is what you’re doing

all your hatefullness

oh you’re so selfish

blaming all that’s wrong

on other people

we love moroccans (f*ck the pvv)

we love the polish (f*ck the pvv)

we love the moslims (f*ck the pvv)

f*ck geert wilders

and f*ck the pvv

3

modern version

of white supremacy

f*cking morons

total lack of empathy

manipulation

mass media

so disrespectful

xenophobia

asylum seekers

under attack

bashing muslims

time to fight back

no more haters

that would be the day

f*ck geert wilders

and f*ck the pvv

 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2706 Het ware gezicht, hypocriete van Extreem Rechts

2015-12-07 00:07

Politie treedt op tegen agenten die vluchtelingen discrimineren

De Nationale Politie zal hard optreden tegen agenten die asielzoekers discrimineren. Dat belooft korpschef Gerard Bouman. De opvang van vluchtelingen maakt veel verschillende emoties los in de samenleving, maar de polarisatie mag volgens hem niet doordringen tot het politiekorps. "Agenten mogen privé hun eigen mening hebben over vluchtelingen, maar op straat is de politie er voor iedereen", benadrukt Bouman. 

De korpschef erkent dat er ook binnen zijn korps verschillend wordt gedacht over de komst van asielzoekers. "Wij hebben 64.000 mensen werken bij de politie, dus die privé-meningen verschillen natuurlijk. Ik kan me voorstellen dat agenten zich bijvoorbeeld zorgen maken over overlast. Maar wat niet kan, is dat je privé-mening leidend wordt voor je gedrag in de samenleving." 

Geen onderscheid

De korpschef belooft streng op te treden tegen agenten die over de schreef gaan. "Als je onderscheid gaat maken naar geloof, ras, of de vraag of iemand vluchteling is of niet, dan is er geen plaats voor je in dit korps." 

Binnen de politie wordt geregeld over het onderwerp gediscussieerd en er worden ontmoetingen georganiseerd. "Natuurlijk botsen er dan wel eens meningen, maar als je het niet bespreekbaar maakt, is het juist verkeerd."

Criminaliteit

Een deel van de Nederlanders is bang dat asielzoekers een gevaar voor de samenleving opleveren, maar volgens Bouman is dat onterecht. "Als je 3000 mensen bij elkaar zet, zijn er altijd incidenten. Dat is zo met Nederlanders en met vluchtelingen. Daar treden we tegen op, en als het moet treden we daar heel doortastend tegen op." 

Afgelopen vrijdag was er in de noodopvang in Apeldoorn nog een vechtpartijtussen verschillende groepen asielzoekers. Vier vluchtelingen raakten daarbij lichtgewond.

"De angst die mensen hebben dat de opvang van asielzoekers meer criminaliteit zou opleveren zien wij niet in de cijfers", zegt Bouman. "Objectieve gegevens tonen aan dat die angst ten onrechte is." Volgens de korpschef is de politie voorbereid op mogelijke incidenten op of rond asielzoekerscentra in Nederland. "Er liggen plannen klaar voor elk scenario."

 

Bron

 

Maar ja, Domrechts gelooft niet in de feiten, maar houdt liever vast aan wat ze willen geloven.


Gast

#2707 Re: Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-07 08:16


Gast

#2708 Re: Het ware gezicht, hypocriete van Extreem Rechts

2015-12-07 08:21

#2706: Stop de opmars van EXTREEM RECHTS - Het ware gezicht, hypocriete van Extreem Rechts 

 Dit zijn geen feiten! Waarom niet? Nou omdat er veel word stil gezwegen wat een asielzoeker doet. 


Gast

#2709

2015-12-07 10:02

Wat dan?   


Gast

#2710 Re:

2015-12-07 10:13

#2709: -  

 Echt waar ben je nu zo goedgelovig??? De politie geeft aan als een asielzoeker wat doet, word niet bekend dat het een asielzoeker is, omdat dat niet van belang is!


Gast

#2711

2015-12-07 10:31

Jij zegt dat je weet dat er iets verzwegen wordt. Wat dan? Volgens mij worden alle ruzies in de azc's toch enorm uitvergroot in het nieuws vermeld en als iemand een bakje yoghurt mee wil nemen uit de eetzaal, staat dat dezelfde dag nog in de krant. Maar jij weet wat er verzwegen wordt. Nou, zeg het: WAT DAN?!?


Gast

#2712

2015-12-07 10:32

De achterlijke begonia met zijn kristallen bol is weer bezig.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2713 Het ware gezicht, hypocriete van Extreem Rechts

2015-12-07 11:03

Concentratiekampen

Wat zijn we in Nederland toch gezegend met een wakkere omroep als WNL die de hardwerkende rechtse kijkers in ons land op hun wenken bedient en hen voorziet in hun dagelijkse portie nieuws over ongeregeldheden in AZC’s. Er gaat werkelijk geen werkdag voorbij of er is volgens WNL weer een vluchteling met een volle zak die dreigend naar een prepuberaal meisje heeft gestaard, een asielzoeker die willens en wetens naast het Bukotoilet heeft gescheten, (iets wat dronken Nederlanders trouwens met duizenden tegelijk óók doen tijdens het bezoeken van de zomerfestivals, en uiteraard zonder dat WNL zich daar druk over maakt,) of een teruggekeerde Syriëganger die door iemand als held gezien wordt, en wat op nationale televisie als nieuwswaardig item wordt gezien omdat dat nu eenmaal op Facebook hep gestaan

Loslopende vluchtelingen

Het aardige van dit alles is dan wel weer dat ze bij WNL voor al dit “schokkende nieuws” een naïef en oer-Hollands burgermeisje als Maaike Timmerman hebben weten te strikken die al hevig op haar iPad swypend de wakkere Nederlanders op de hoogte brengt van het naderende onheil. Als we Maaike toch niet hadden, dan waren de bezorgde burgers in ons land totaal onwetend na hun ontbijt de deur uit gestapt om hard te gaan werken voor het belastinggeld dat ze elk jaar weer mogen afdragen aan de overheid, zonder zich te realiseren dat hun bloedeigen dochters op gruwelijke wijze zouden worden blootgesteld aan de starende volle zakken van loslopende vluchtelingen in hun dorp!

Daarom verbaast het mij ook niets dat er door Maaike ter geruststelling van haarzelf en van de bezorgde kijkers regelmatig telefonisch contact wordt gezocht met de Grote Blonde Leider, onze redder in nood. En zo ook afgelopen vrijdag. En de rabiaat-rechtse roerganger van de neofascistische PVV kwam gelijk met een rigoureus plan. De AZC’s in Nederland zouden hermetisch afgesloten moeten worden van de buitenwereld! En de asielzoekers die deze hermetisch afgesloten kampen bevolken zouden uiteraard allemaal zo snel mogelijk het land uit geknikkerd moeten worden!

Concentratiekampen

Daarmee is er wat mij betreft een nieuw dieptepunt aangebroken in de plannen die de PVV heeft met Nederland. Hermetisch afgesloten kampen met mensen die gedeporteerd moeten worden kan ik niet anders omschrijven dan als concentratiekampen. Prikkeldraad, kampbewaarders en wachttorens zullen nodig zijn als Wilders wil garanderen dat het kamp daadwerkelijk hermetisch afgesloten wordt. Asielzoekers die proberen te ontsnappen zullen door elektrocutie of geweervuur om het leven komen. Want illegalen hebben volgens de PVV nu eenmaal geen rechten. Illegaliteit moet volgens hen zelfs strafbaar gesteld worden, dus de concentratiekampen waarin ze de AZC’s willen veranderen zullen bevolkt worden met mensen die volgens hen schuldig zijn aan een strafbaar feit. Criminelen dus. En dat alles om de “bezorgde burgers” tegemoet te komen.

Moslimvrij maken

Ter vergelijking: Het “Centraal Vluchtelingenkamp Westerbork” werd in 1939 gebouwd in opdracht van de Nederlandse regering. De kosten voor de bouw werden verhaald op de Joden. De naam zegt het al, het kamp was bedoeld voor de opvang van vluchtelingen. Deportatie werd door de bezetter afgedaan als “vrijwillige emigratie” toevallig of niet ook één van de drie punten die de PVV wil invoeren voor de vermindering van Marokkanen. Hoe kunnen ze dan nog blijven volhouden dat hun programma niets te maken heeft met etnische zuivering? Bijna al hun plannen zijn erop gericht om Nederland “moslimvrij” te maken!

Teen verstuikt

Maar het ergste van dit alles vind ik nog wel dat het naïeve meisje Maaike door WNL wordt misbruikt om dit soort neofascistische propaganda de wereld in te slingeren. Zij leest braaf haar tekst op in de hoop ooit eens promotie te mogen maken naar een écht nieuwsprogramma zonder de mogelijkheid te hebben om weerwoord te bieden aan de dwingende retoriek van een geblondeerde rechts-extremist uit politiek Den Haag. Heumensoord als hermetisch afgesloten deportatiekamp. Hoe is het mogelijk dat deze oproep van de PVV even tussen de andere nieuwsberichten door wordt gebracht alsof er geen vuiltje aan de lucht is? Een chimpansee uit Artis die zijn teen verstuikt heeft, een asielzoeker die op een voorrangskruising is aangereden door een bejaarde op een scootmobiel, en oh ja, dan ook nog even de PVV die Nederland vol wil bouwen met concentratiekampen voor asielzoekers. Zijn we in Nederland de weg kwijt, of is rechts-extremisme inmiddels salonfähig geworden?

 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2714 Het ware gezicht, hypocriete van Extreem Rechts

2015-12-07 11:08

Flink meer racistische incidenten geregistreerd

 
Gepubliceerd: 07 december 2015 10:53Laatste update: 07 december 2015 11:17
 
De politie heeft vorig jaar ongeveer een kwart (26 procent) meer incidenten geregistreerd waarbij racisme een rol speelt.
 

Dat blijkt uit een maandag verschenen onderzoek van het Verwey-Jonker Instituut, in opdracht van de Anne Frank Stichting.

Het ging om 2.764 incidenten met een racistisch karakter, vergeleken met 2.189 een jaar eerder. Volgens de onderzoekers gaat het bij racistisch geweld vaak om escalatie van andere incidenten zoals schelden bij verkeersruzies.

Het aantal incidenten met een extreemrechtse achtergrond is vorig jaar ruimschoots verdubbeld tot 42. "Het lijkt erop dat veel van deze incidenten een relatie hebben met sterk gepolariseerde discussies in Nederland rond bijvoorbeeld Zwarte Piet en de islam", aldus de Anne Frank Stichting.

 Racistische incidenten

 
 
Antisemitisme 

Ook kwamen er meer meldingen van antisemitisme binnen: 76 vorig jaar vergeleken met 61 in 2013. Veel van deze anti-Joodse incidenten speelden in de zomermaanden tijdens de Israëlische militaire operatie 'protective edge' gericht tegen Hamas.

Het totaal aantal incidenten op het gebied van racisme, antisemitisme en extreemrechts geweld daalde vorig jaar tot 4.092, een afname van 191 ten opzichte van 2013. Dit komt volgens de stichting door een sterke afname van het aantal scheldincidenten.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2715 Zo kan het ook:

2015-12-07 11:09

Jonge vluchtelingen gaan naar school in Nijmegen

De 565 vluchtelingenkinderen die verblijven in noodopvang Heumensoord in Nijmegen krijgen na de kerstvakantie basis- en voortgezet onderwijs. De kinderen krijgen speciale lessen in een leeg schoolgebouw aan de Streekweg in de Gelderse stad.

Een kleine 300 basisscholieren en 269 middelbare scholieren die tijdelijk in tentenpaviljoens op Heumensoord wonen, worden na kerst dagelijks met vijf tot tien bussen vervoerd tussen het kamp en de school, het voormalige Mondialcollege. De school is eigendom van de gemeente Nijmegen en blijft volgens de gemeente bestaan zolang de noodopvanglocatie Heumensoord open is. 

Door vertraagde asielprocedures verblijven asielzoekers weken of maanden langer dan gepland in Heumensoord, waar nu bijna 3.000 vluchtelingen zitten. Kinderen van vluchtelingen hebben volgens internationale afspraken over mensenrechten recht op onderwijs. Evenals Nederlandse kinderen zijn zij in de leeftijd van 5 tot 18 jaar leerplichtig. 

Extra aandacht
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) betaalt het vervoer en zorgt voor maaltijden op school. De scholenkoepels hebben lespakketten gemaakt met extra aandacht voor taalverwerving en beweging. Voor de 186 peuters en kleuters is op Heumensoord een extra paviljoen ingericht voor onderwijs.

Voor de locatie werd gekozen om gesleep met kinderen van locatie naar locatie en het scheiden van broertjes en zusjes te voorkomen. Deze week ondertekenen Nijmegen en Heumen een overeenkomst met het COA en twee scholenkoepels.

 

Bron

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2716 Het ware gezicht, hypocriete van Extreem Rechts

2015-12-07 11:10

Documentaire van Al Nisa over moslimhaat nu online

04 december 2015 | 10:56

In 2015 heeft de islamitische vrouwenorganisatie Al Nisa Anders Kijken gemaakt, een documentaire over islamofobie/moslimhaat in Nederland. 

Al Nisa heeft in het verleden getracht door middel van campagnes als ‘Echt Nederlands’ en ‘Kent u mij’ een bijdrage willen leveren aan de totstandkoming van een inclusieve samenleving. Met de documentaire ‘Anders Kijken’ wil Al Nisa het belang van het melden van incidenten benadrukken en discriminatie van moslims en andersgelovigen tegengaan. Dat laat de organisatie in een persbericht weten. 

De oudste islamitische vrouwenorganisatie in Nederland schrijft verder:

"Anno 2015 moet iedereen de vrijheid hebben om zichzelf te zijn, of het nou gaat om vrijheid van godsdienst, vrijheid van liefhebben wie je wilt of kleding dragen die jij prettig vindt. Door discriminatie ondervinden mensen velen problemen bij het vinden van werk, bij het volgen van een opleiding en voelen ze zich niet vrij rustig op straat te lopen. Al Nisa wil mensen verbinden en de samenleving op roepen om samen de strijd aan te gaan tegen discriminatie. Samenleven is iets wat we met elkaar doen. Het gaat er hierbij om een klimaat te creëren waarbij iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn, zonder angst voor de ander."

De documentaire is gemaakt door Broosdoc producties en mede mogelijk gemaakt door de Open Society Foundation.

VIDEO

 

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2717 Het ware gezicht, hypocriete van Extreem Rechts

2015-12-07 11:11

Ja, het ligt aan de islam. Wat ga je eraan doen?

Nu kan ik me wel blijven verbazen dat blanke massamoordenaars altijd als eenlingen worden gezien en hun gemeenschap nooit medeplichtig wordt gemaakt. Ik kan me steeds maar weer verzetten tegen die opgedrongen verwantschap met misdadigers die zich al dan niet beroepen op hun religie. Ik kan me boos maken dat daders met een islamitische achtergrond steevast leiden tot nog meer inperking van onze vrijheden, alsof geweld door moslims erger is dan geweld door niet-moslims en elk leed niet even zwaar telt.

Maar tegen de waterkoker ouwehoeren heeft meer nut. Dus ik ga het voortaan anders doen. Iedere amoebe die stelt dat geweld nu eenmaal inherent is aan de islam, zal ik bevestigen in zijn idee.

Ongelovigen doden

Als een omhooggevallen journalist stelt dat de ‘Koran een urgent probleem vormt‘ zal ik dat volmondig beamen.

Moeten moslims alle ongelovigen doden? Jazeker, zal mijn antwoord zijn. Terroristen plegen hun daden in naam van hun religie. Het staat allemaal in de Koran.

Asscher, met zijn infatiele participatieverklaring waarmee hij denkt nieuwkomers net zo, ahum, verlicht te laten zijn als Henk Bres, zal ik smakelijk uitlachen, want we weten toch allemaal dat moslims mogen liegen tegen ongelovigen? Dat heet taqiyya. Heb ik zelf op internet gelezen.

Geestelijk uitgedaagden

Niks afstand nemen. Geen veroordelingen of verontschuldigingen. Als geestelijk uitgedaagden, vermomd als politicus, columnist of ander klapvee zo graag wil geloven dat het allemaal aan de islam ligt, ga vooral je gang.

Wat ik dan op enig moment wel graag zou vernemen, is wat jullie eraan gaan doen. Gewoon, zonder om de hete brei heem te draaien. Wat gaan jullie doen aan het urgente probleem dat de islam is?

 


Gast

#2718 Re:

2015-12-07 11:15

#2711: -  

 in het azc ja niet erbuiten! Het is Dior de politie op tv gezegd. Je bent toch zo goed met stukjes opzoeken. Nou als je het niet gezien hebt zou ik zeggen zoek het op


Gast

#2719

2015-12-07 11:17

#2712: -  

 gutte gut kijk eens in de spiegel met je gescheld

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2720 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-07 11:17

Wie is de lafste?

 

Gisteren werd ik tijdens Nieuwsuur getrakteerd op een gesprek met vier laffe politici die een oproep deden tot verdraagzaamheid. En dan denk ik: ‘Verdraagzaam? Ik moet verdraagzaam zijn jegens het xenofobe tuig namens wie ene Geert Wilders dat vod mede heeft ondertekend? Verdraagzaam zijn jegens politici die niets durven zeggen over Geert Wilders en zijn kom in verzet hooivorkenbrigade? Verdraagzaam zijn jegens tuig, nazi’s, bedreigers en nitraatbomgooiers?’

Doe eens een oproep om het niet langer te pikken, doe eens een oproep om dat tuig aan te pakken! Met je verdraagzaamheid. Het verdraagzaam-stadium zijn we allang gepasseerd.

Dat een informatieavond in Harlingen niet doorgaat vanwege angst voor NVU-tuig en bezorgde burgers  is geen reden om verdraagzaam te zijn. Dat stenen door ramen worden gegooid van weldenkende Nederlanders is geen reden om verdraagzaam te zijn. Dat mensen bang zijn om zich positief uit te spreken over azc’s is geen reden om verdraagzaam te zijn. Dat er dreigbrieven worden verstuurd aan politici en lokale bestuurders is geen reden om verdraagzaam te zijn.

Het is een signaal aan laffe politici om op te treden! Om het tuig aan te pakken. Maar dat is te veel gevraagd. Men doet een oproep tot verdraagzaamheid. Mede ondertekend door Geert Wilders, u weet wel, die geblondeerde xenofoob die onverdroten doorgaat met haat-flyeren, die onverdroten doorgaat met het oproepen tot onverdraagzaamheid.

Tikkeltje pervers vindt u niet?

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2721 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-07 11:20

Aversie in Woerden

een paar quotes uit nu.nl

“Ze gooiden vuurwerkbommen en eieren en duwden hekken omver.”

“De verdachten zijn tussen 19 en 35 jaar en komen uit Montfoort, Harmelen, Lopik, Schoonhoven, Woerden en Utrecht.”

“De aanval duurde ongeveer twintig minuten.”

“Het ging volgens de burgemeester om een gecoördineerde aanval van mensen die in het zwart waren gekleed en bivakmutsen droegen, maar hij wil niet spreken van een aanslag.”

Geen aanslag dus, gewoon een gecoördineerde aanval van een ziek stel, verpakt in zwarte kleren met bijbehorende bivakmutsen, waarschijnlijk overmand door aversie. En als je aversie voelt neem je met een ‘aversie-app’ contact op met mede aversie-voelers. En omdat je ziek bent maakt je vuurwerkbommen om iets met die aversie te doen.

‘Wel ontoelaatbaar, maar geen aanslag.’ Mag ik een teiltje. Dank.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2722 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-07 11:21

Aversionisme

 

Kamerleden moeten beveiligd worden omdat er aversie tegen het asielbeleid blijkt te zijn. Geen dreiging van moslims, Marokkanen, getinte mensen en vluchtelingen nee, aversie van bezorgde, roomblanke burgers die protesteren tegen terroriserende, aanrandende- en andere Syriërs, ook wel testosteronbommen genoemd.

U kunt zich afvragen waarom van de ene bevolkingsgroep dreiging uitgaat maar deze zo goed als nooit dreigt, en er geen dreiging uitgaat van de bezorgde burger, daarom voortdurend kan dreigen en bedreigen, want islamisering en gelukszoekers! Aversie, waardoor staatssecretaris Klaas Dijkhoff moet worden beveiligd. Kunt u zich voorstellen dat mensen moeten worden beveiligd tegen ‘aversionisme?’

Ik weet wat aversie is. Ik voel het als het woord aversie misbruikt wordt omdat de realiteit iemand voor het hoofd zou kunnen stoten.


Gast

#2723 Re: Re:

2015-12-07 11:22

#2718: - Re:  

 Jij zegt het achterlijke begonia, dan moet jij het opzoeken.

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2724 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-07 11:23

Kamer waarschuwt: asieldebat verhoogt risico voor Kamerleden

Politici die zich bezighouden met asielbeleid doen er goed aan op hun hoede te zijn. Het is explosieve thematiek, waarschuwt de afdeling beveiliging van de Tweede Kamer vandaag in een mail aan alle fracties.

De beveiligers signaleren 'sociale onrust' als gevolg van de hoge asielinstroom. 'Het is voorstelbaar dat tegenstanders, maar ook voorstanders op bijeenkomsten over het vluchtelingendossier Tweede Kamerleden kunnen confronteren met hun ongenoegen.' De mail lekte uit via het AD, Kamerleden bevestigen bij navraag dat ze de waarschuwing hebben ontvangen. 

Of ook de beveiliging van staatssecretaris Dijkhoff van Asiel wordt opgevoerd, is niet bekend. Waarschijnlijk is het niet nodig, want al sinds 1991, toen het huis van PvdA-bewindsman Aad Kosto werd opgeblazen, krijgen asielministers beveiliging.

Risico-inschatting

De foto van Kosto met een kat in zijn armen voor de puinhopen leverde de staatssecretaris, verre voorganger van Klaas Dijkhoff, veel sympathie op. Dat was precies het tegenovergestelde van wat de daders (vermoedelijk was het terreurbeweging RaRa) beoogden toen ze in november 1991 met een bom zijn huis opbliezen. 'Mijn beleid en persoon hebben geen enkele schade aan de aanslag overgehouden', zei Kosto tien jaar later in een interview. Na de aanslag kreeg hij, tegen zijn zin, beveiliging. 

Toen was dat niet vanzelfsprekend. Nu maakt de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB) voor elke bewindspersoon een risico-inschatting. Doorgaans geldt voor de minister of staatssecretaris met asiel in de portefeuille het oordeel dat hij of zij inderdaad risico loopt, zegt een voormalig bewindspersoon desgevraagd. Hij kreeg een gepantserde auto, had een getrainde chauffeur en zijn huis was voorzien van camera's en kogelvrij glas. Dat was nodig: asielbeleid stuit nu eenmaal geregeld op negatieve reacties, leerde hij in de praktijk. Zijn huis werd met verf en troep ondergespoten.

Persoonsbeveiliging

Ook Rita Verdonk, van 2003 tot 2006 minister van Vreemdelingenzaken, werd goed beveiligd. Vanaf het begin van haar ministerschap 'deden zich incidenten voor' die reden waren om haar te beveiligen. De dreiging nam dusdanig toe dat Verdonk een jaar later permanente persoonsbeveiliging kreeg. Die bescherming hield ze tot een jaar na haar ministerschap. In juni 2008 oordeelde toenmalig minister Hirsch Ballin van Justitie, tot haar onvrede, dat het niet meer nodig was. 

Dinsdag ervoer ook Klaas Dijkhoff de heftige emoties die zijn functie kan oproepen. Zijn dienstauto werd door boze inwoners van het Drentse Oranje tegengehouden, een spiegel werd gesloopt. Het is klein bier naast de bom die Kosto voor zijn kiezen kreeg, maar de aversie tegen de staatssecretaris is onder sommige burgers groot. Op digitale uitlaatklep Twitter regent het verwensingen en bedreigingen aan zijn adres. Of en op welke wijze Dijkhoff wordt beveiligd, wil zijn ministerie niet zeggen. 'Daar doen we nooit mededelingen over.'

 

Maar agressief is Domrechts niet… Waarom vormen zij dan een groter en reëeler gevaar dan de asielzoeker? En waarom doen we er niets tegen?

Stop de opmars van EXTREEM RECHTS

#2725 Het ware gezicht van Extreem Rechts

2015-12-07 11:24

Ophitsers

 

Ophitsers die in bijna iedere gebeurtenis de islam, de allochtoon en de vluchteling weten te beschuldigen. Op de een of andere manier wordt de grens van het betamelijke verder en verder opgerekt. De politiek is te laf om in te grijpen, integendeel, zij doet gezellig mee. Niet de rede heeft het in dezen voor het zeggen nee, de opgehitste kiezer, die alles wat hem dierbaar is laat afpakken en aangemoedigd wordt alles met een tint daarvan de schuld te geven, lijkt de lakens uit te delen. De ‘marktwerking’ steekt het afgepakte geld in eigen zak en ziet glimlachend toe hoe het gepeupel in blinde razernij om zich heen slaat en zijn nek in de uitnodigende strop van de PVV legt.